"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 30 juni 2010

29.09.2010

Ik wist niet dat er zoveel Vintage was. Vandaag kwam op het idee om Vintage recepten op te gaan zoeken. Ook hierbij ging er weer een wereld voor me open. Er zijn er zo veel

Ik ga proberen er elke week eentje op deze blog te plaatsen.

Dit is echt het einde..de mogelijkheden van mijn blog zijn onbeperkt
Hierbij het 1e recept

Makkelijk als vegetarisch hoofdgerecht, of gewoon als borrelhap:

Van zes plakjes diepvriesbladerdeeg één grote maken en in een vorm doen (of zo op het bakpapier)
Daarop verspreiden:
75 gr walnoten
brokjes 150 gr verse roomkaas (bijv. monchou)
brokjes blauwschimmelkaas 100 gr.
Peper eroverheen.
±25 min. 220 °C

Zowel koud als warmte eten. (Je moet wel tegen de lucht van gebakken blauwschimmelkaas kunnen)