"Zinnen en Minnen" Shop

zaterdag 21 augustus 2010

Rotterdam vervolg. Zie ook mijn nieuwe recept.


Vandaag ben ik alweer in Rotterdam geweest. Dit hoort eigenlijk bij mijn zaterdag ritueel. Altijd eerst bijpraten met de voor mij inmiddels zo bekende mensen op de markt.

Hier en daar heb ik mijn visitekaartje weer achter gelaten. De een reageert hierop nog enthousiaster dan de ander.

Ik heb weer hele mooie knopen aangeschaft bij Theo Tournier (zie foto hierboven). Een paar weken geleden heb ik een oude naaimachine op de markt aangeschaft Ik heb een patroon besteld van Merkwaerdigh. Dus, tijd om aan de slag te gaan en de knopen te verwerken. Als mijn kledinglabels er zijn kan ik dit projectje afronden. Hiermee gaat dan een van mijn dromen in vervulling. Een eerste Vintage'Lein kledingstuk met label!

Maar...ook de scarfs voor de man heb ik aangeschaft Even wachten op de labels en dan...... wachten op mijn eerste mannelijke volger die deze scarf gratis zal ontvangen. Tenminste als hij het ook gaat dragen en reclame voor mij maakt.

Terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat het goed zou zijn als ik mijn studie Nederlands weer ga oppakken. Dit zou ook mijn blog ten goede komen.

De kettingreactie die bij mij ontstaat door het schrijven aan deze blog is ongekend,.

Vandaar dat "Inspiratie door Inspiratie" de slogan wordt voor mijn blog. En zoals je ziet kan ik toch niet laten hieronder alvast een hintje te geven over mijn volgende verkoopjes, welke ik morgenavond zal plaatsen (wie weet zit daar ook wel een camee ring bij?)

Fijne zaterdagavond toegewenst!




Weekendrecept : De Chocolade Smoothie

recepten smoothie chocolade
De ingredienten voor 2 personen:

Halve kop melk
Twee scheppen chocolade ijs
Halve chocoladereep
Handje ijsklontjes

Chocola pureren in de blender. ijs melk en ijsblokjes toevoegen en mixen maar! KLAAR
De melk kan ook worden weg gelaten of vervangen door sojamelk.