"Zinnen en Minnen" Shop

vrijdag 20 augustus 2010

De Meent, Rotterdam en Vintage

Vanochtend vroeg opgestaan! Dit is nl. de laatste dag van mijn eerste vakantieweek.

Ik bezocht DE MEENT IN ROTTERDAM

Meent 5 a
Omdat ik uit elke dag het maximale wil halen, had ik voor vandaag een afspraak gepland bij de beste VINTAGE KAPPER uit Rotterdam, nl. Sizo kappers, http://www.sizokappers.nl/#/fotos
Het is echt de moeite waard de site van deze kapper te bekijken. Ik kan me voorstellen dat je meteen een afspraak wilt maken om ook dat heerlijke Vintage gevoel even te hebben.
De inrichting is super. Daarnaast krijg je ontzettend veel persoonlijke aandacht. Ook wordt er enorm goed gekeken naar de conditie van je haar. Alles wordt overlegd en niets wordt aangesmeerd, een groot voordeel.

Meent 25
Op weg naar mijn autootje (fiat cinquecento, zou er ooit eigen reclame op komen?) kwam ik natuurlijk langs Cheap Fashion.

Een Vintage winkel waar ik in mijn pubertijd de kleding per gewicht afrekende. Dat deze winkel nog steeds bestaat zeg! Ik moest hier natuurlijk een Vintage'Lein aanschaf doen. Ik heb een heel leuk jurkje en wat satijnen hemdjes gekocht (binnenkort volgt een fotoreportage van mijn Vintage'Lein aanschaffen.

Ik kwam met een hele leuke lieve verkoopster in gesprek die zeer geïnteresseerd was in mijn blog. Vanzelfsprekend heb ik haar mijn visitekaartje gegeven. Ze heeft me beloofd dat ik van haar ga horen.

Mijn netwerk begint uit te breiden. Gisteren heb ik zelfs mijn eerste reactie binnen gekregen. En niet van zomaar iemand, Het is van SOPHIE SWEET VINTAGE. Ze heeft zelf al een hele mooie blog en toch is ze volger geworden op mijn blog. Ik ben haar hier heel dankbaar voor. Ik ga haar vragen of ik haar link op mijn blog mag plaatsen.

Ik vind dat meer mensen de VINTAGE stijl zouden moeten koesteren. De schnit van VINTAGE kleding is mooier, Bovendien is elke aanschaf uniek. En ecologisch is het ook nog verantwoord zo'n aanschaf te doen. Er is maar één nadeel, je raakt er aan verslaafd.

Ik ga nu op zoek naar DE SCARF:

Deze ga ik voorzien van het Vintage'Lein kleding label. Het natuurlijk leuk als er ook mannen volger worden van mijn blog. Het zou nog leuker zijn als ze mijn label promoten., De eerste man die volger wordt ontvangt van mij een Vintage'Lein SCARF (GRATIS!)

Nu moet ik even tot rust komen van deze "van inspiratie tot inspiratie blog" door te gaan genieten van een drama film. Oh jee.,.weer een idee voor mijn tabblad film en literatuur. Maar...nog even geduld.