"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 23 november 2011

Music Wednesday- Souk Night...2012

\

Al lange tijd loop ik met het idee rond om een blogbericht te schrijven over de hoofddoek. Diverse oproepjes heb ik gedaan op twitter in de tijd dat ik net met mijn blog startte. Maar helaas zonder resultaat. Tot mijn grote verbazing trof ik vanmiddag het tijdschrift "Het Hoofdboek". aan

Ik heb eigenlijk te lang gewacht. Jammer. Ik besluit nu dat dat niet mijn artikel meer wordt. Ik vraag gewoon "Het hoofdboek aan Sinterklaas".

Dan richt ik me maar op de muziek. Zoals iedere woensdag het geval is. Tijdens mijn google zoektocht stuitte ik op de Souk Night 2012

Souk is een spectaculair concert en een dansfeest geinspireerd op de Arabische cultuur. Een compleet festival met muziek, dans, poezie en beeld, samengebald tot een unieke formule voor een fantastische avond uit. Grote sterren uit de Arabische wereld staan samen met sympohieorkets Holland Symfonia op het podium. Laat je verrassen door de Arabische (muziek) cultuur.
Populaire Arab-pop, klassieke westerse muziek en traditionele Arabische muziek vormen samen één programma. Na het concert gaat de avond over in een dansfeest waar tot na middernacht gedanst, gegeten en gedronken wordt. Laat je verrassen door de Arabische (muziek) cultuur.

Hou deze site in de gaten: www.souk.nl. Bestel de kaarten: hier