"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 27 oktober 2010

Vanille, Neroli, Patchouli etc,


Eerder schreef ik er al over De Dior parfums uit de jaren vijftig zijn opnieuw uitgebracht. Je wordt echt blij van de geuren met o.a. vanille, patchouli, sinaasappel, etc.

Het is in deze tijd lastig geld over te houden voor een luxe als deze parfums. Zelf heb ik een leuk alternatief gevonden.

Ik was bij Lush te Rotterdam.
Hier moet je naar binnen!. Het is net een taartjeswinkel, maar dan met allerlei heerlijke artikelen voor verzorging van je huid. Deze producten zijn allemaal handgemaakt, zonder dierlijke ingredieten en dierproefvrij. De maskers worden zelfs dagelijks vers gemaakt en zijn beperkt houdbaar.

Ook verkopen ze heerlijke geurtjes, die mooie herinneringen terughalen. Bijvoorbeeld aan de vakanties in Mediterrane sferen. Ik heb me laten verleiden tot het kopen van de Orange Blossom parfum. Zie hiervoor: http://www.lush.eu/nl/fragrance-1/orange-blossom/orange-blossom.html

Terwijl ik alleen deze kocht, ging ik toch weg met een volle tas. Ik zal je vertellen wat erin zat. nl, een oogcrem, handcream , hals + decollate creme, shampoo, en een luxe dagcreme. Dit alles in kleine plastic bakjes, gewoon voor 2 tot 4 weken. Dit alles krijg je gewoon om uit te proberen, net zo lang tot je het juiste hebt gevonden., In de winkel mag je ook alles uitproberen en je krijgt heel erg goed advies.

De volgende keer koop ik de vanille parfum.

LUSH! Ik ben bang dat dit de winkel van mijn toekomst wordt, en ik alle grote, onnodige, niet werkende andere cosmetica ga weggooien. In plaats van een hele kast heb ik nu nog slechts een klein plankje nodig om er ook nog beter uit te gaan zien.

Misschien eerst online op www.lush.eu



inaasappel bloesem en neroli staan bekend om hun opwekkende eigenschappen, samen met ylang en sandelhout vormen ze een schitterende geur die je sombere wolkenluchten en regenbuien doet vergeten, sluit je ogen en waan je even Een fantastische creatie van Simon Constantine, die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Sinaasappel bloesem en neroli staan bekend om hun opwekkende eigenschappen, samen met ylang en sandelhout vormen ze een schitterende geur die je som