"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 17 februari 2013

Nog zes dagen aftellen...kom dan naar het Brinkplein Hoek van Holland




En ontvang jouw gratis vintage cadeau.

Vintage omvat in principe oude kleding, schoeisel en accessoires waarvoor een hernieuwde belangstelling bestaat. Meestal gaat het om designerkleding of met de hand gemaakte kledingstukken die typisch zijn voor een bepaalde tijdgeest en die een zekere stylistiche waarde hebben.

Vintage wordt niet in elke winkel verkocht. Vaak vind je het op verschillende markten. Maar, echte Vintage is erg duur.

Ik heb het tot een hobby gemaakt om allerlei markten en winkeltjes af te struinen. Op zoek naar unieke, exclusieve kleding en vintagelook accesoires.

Deze hobby begint een soort passie te worden. Het is zo leuk anderen te inspireren om nieuwe kleding te combineren met accesoires uit een bepaalde tijd en anderen hiertoe te inspireren. Maar, als we alles bewaren wordt ons huis te vol.

Gelukkig vragen steeds meer mensen  ons of ze iets van ons mogen kopen. Vorige week nog hadden we een aantal armbandjes gekocht van parelmoer en koper met olifantjes. Nog voordat we ze konden dragen was er al een bod gedaan. En zo is het al vaak gegaan. Vooral studenten houden er van om voor weinig geld vintage-like te kopen.

We hebben dus besloten gewoon door te gaan met onze zoektochten en af en toe gewoon een kraam te huren. Voor een klein bedrag verkopen we dan wat van onze verzameling.

Aanstaande zaterdag vind je ons dus op het Brinkplein in Den Haag. We maken alle tijd voor persoonlijk contact en je krijgt ter inspiratie een gratis vintage accessoire nadat je in ons gastenboek hebt geschreven.

Hopelijk tot dan!