"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 7 oktober 2010

In Memoriam: Antonie Kamerling


Al vanaf de eerste keer in Goede Tijden Slechte Tijden wist ik het. Dit wordt mijn Idool. Blond, blauwe ogen, goedlachs en talentvol en een mooie naam, gelijk aan de geboortenaam van mijn broer.

Ook Isa Hoes maakte met haar verschijning in Goede Tijden Slechte Tijden een niet te vergeten indruk. Het was dan ook niet verwondelijk dat deze twee bijzondere mensen elkaar zouden vinden.

Dat hun samenzijn ook nog bekroond werd met twee prachtige kinderen, verbaasde me niet.

Altijd heb ik het wel en wee van dit gezin gevolgd, Zowel in de bladen als op TV. Toen mijn collega vanochtend binnen kwam met het radiobericht over de dood van Antonie viel er een oprechte stilte.

Hoe is het nou mogelijk dat iemand die naar mijn mening alles mee heeft in het leven zo depressief kan worden. En dat dit de dood tot gevolg heeft gehad.

Nooit zal ik het beeld van Antonie vergeten samen met zijn vrouw en kinderen. Zij hebben me veel inspiratie gegeven, met name in het blad Goodies, het magazine voor een duurzame lifestyle.

Inspiratie door Inspiratie (vaker gebruikt op mijn blog) gaat ook hier weer op. Laten we met elkaar de mooie herinnering aan Antonie koesteren en ons door hem laten inspireren om te luisteren naar wat hij zei tegen zijn zoon: zoek iemand in het leven waarmee je kunt praten zodra je vastloopt, stop dit gevoel niet weg!

Ga dus op zoek naar iets of iemand in je leven die je kan inspireren om die dingen te doen die je moet doen en hier vrede mee te hebben. Ik hoop dat Antonie zijn rust heeft gevonden en Isa de inspiratie zal vinden om anderen en vooral haar kinderen te inspireren, om alles uit het leven te halen wat erin zit en hier van te kunnen blijven genieten.

Morgen gaat mijn blog weer over andere dingen, maar vandaag kon ik niet anders dan stilstaan bij deze tragische gebeurtenis.

Ik heb het condoleance registeren van GTST getekend. Hoop dat velen mij volgen.