"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 19 januari 2014

Geen stoel met stapels werk erop maar slechts een enkel boeket ter inspiratie (19)





De belevingsroute op de Nieuwe Binnenweg is weer achter de rug.

Ik heb er wederom van genoten. Er kwamen al verzoekjes binnen voor een moeder-dochter route. Geen probleem hoor! Dat gaan we regelen.

Maar, vandaag heb ik even mijn rustmomenten gepakt. Geen stoel met stapels werk erop maar slechts een enkel boeket ter inspiratie. Verder gewoon eens heerlijk in Mijn'Lein outfitje gelezen, gechat met vriendinnen en me laten inspireren tot het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Maar, ik heb mezelf beloofd pas maandag in actie te komen. Wel heb ik me een klein beetje voorbereid op mijn eigen moeder-dochter route Antwerpen.

Ik weet nu al hoe dat gaat. We maken plannen. We gaan uit eten, naar de film, kletsen tot diep in de nacht, etc. Ik heb er weken naar uitgekeken. Van te voren neem ik me voor elke minuut volledig te beseffen dat het zo weer voorbij is en dat ik nog naar de Bibliotheek had gemoeten, naar het Theater, de Musea, nog boekwinkels heb gemist, er niet meer aan toe gekomen ben om bepaalde voor mij leuke adresjes te bezoeken. Oh ja, en die ene film die draaide... ook nog zoiets.

Dus, heb ik weer een excuus om zo snel mogelijk een nieuwe afspraak te maken. Ik denk dat ik maar een jaarplanner koop!