"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 8 december 2011

Swan Market/Make Up Workshop - Showroom 41 (18.12.2011)


Vanavond ontving ik in mijn mailbox de Nieuwsbrief van Showroom 41 - Het Kleinste Warenhuis van Nederland. Dat is een van mijn favoriete Vintage Shops. Op een hele kleine oppervlakte kun je jezelf helemaal verliezen. Op deze kleine oppervlakte vind je sieraden, kleding, schoenen. Maar ook is er een kapsalon en visagie school., En dan nog het atelier van L.I.O.N.E. waar je prachtige ontwerpen vind zoals op bovenstaande afbeelding. Bezoek op 18 december ook Showroom 41 en/of geef je onderstaand op voor de Make Up Workshop. Ik zeg: doen!

Op zondag 18 december zal de 7e en XL- kerst editie van Swan Market (buiten) plaatsvinden. Dit maal in de gezellige straatjes van het Zwaanshals en op het evenementen-terrein van ROTABS Stylecenter in Rotterdam Noord. Een Mega Kerst editie die je niet mag missen, dus!
Swan Market is een lifestyle markt waar je helemaal los kunt gaan op interieur, mode, vintage, sieraden en accessoires en betaalbare kunst. Ook vind je er leuke kraampjes met kids design en bijvoorbeeld keramiek.
Heb je na al dit shoppen trek gekregen dat zijn er ook nog stands met mooie biologische producten en lekker eten en drinken.
Wie wel eens in de Londense wijk Camden is geweest kent het concept. Een aantal straatjes kraampjes en veel schattige kleine winkels vol heerlijke kleding en spullen.
SHOWROOM41 IS OOK GEOPEND TIJDENS DE SWANMARKET
* Swan Market
zondag 18 december * 12.00- 17.00 uur
Zwaanhals (vanaf kookpunt tot Spam)
ROTABS Stylecenter zaagmolenkade 46 te Rotterdam
Workshop; Hoe maak ik mijzelf het beste op door Ed Tijsen.
Er is slechts plaats voor maximaal 8 personen. Schijf je dus snel in voor deze gezellige workshop.
De workshop begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
De kosten voor deze workshop zijn € 65 p.p.
Op de middag van de workshop bieden wij U de mogelijkheid om make-up van Face Stockholm aan te schaffen met een korting van 10%
Voor informatie en aanmeldingen van de workshop op 11 december 2011 kunt u zich hier aanmelden
Voor informatie en aanmeldingen van de workshop op 22 januari 2012 kunt u zich hier aanmelden