"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 7 maart 2013

Simplify Life - do it!



A mother who inspires her children & others!

Dus, mijn verhaal van dag 2 in het versimpelen van mijn leven.

Weer op de fiets naar het werk. Meteen om 12.30 uur naar huis. Heb besloten wederom niet te shoppen. Genoeg in het huis om me nog jaren mee te vermaken.

Allereerst bij thuiskomst de vaat (met de hand) gewassen. Eigenlijk staat de plastic fles waaruit het heerlijke sopje komt me tegen. Past totaal niet in mijn plannen. Ik heb nl. bij Lush bloemen gezien die je even onder de kraan kan houden voor een nog lekkerder sopje. Niets plastic fles om weg te gooien. Maar dat is van later zorg. Nu eerst eens in de koelkast kijken wat er nog ligt (vroeger kocht ik gewoon waar ik trek in had).

Een rest spagettisaus, wat champignons, een halve tomaat, een aantal olijven. In de gangkast had ik nog een blikje vis gezien. Dus, het lukt me vast wel hier een spagetti van te maken.

Wat ben ik trots. Alle restjes zijn op. Heb geen geld uitgegeven. En, oh ja. Van de appel waarvan de helft nog goed was heb ik een apfelstrudel gemaakt met bladerdeeg.

Mijn bolletje katoen van Natura DMC -ook gekocht in opwelling - heb ik klaargelegd voor vanavond naast het patroon voor een tas van Drops Design.

Nou, goed bezig of niet?