"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 27 november 2011

Sunday "(Christmas) Home



Ik kan haast niet wachten tot december. Deze laatste maand van het jaar roept bij mij altijd een sfeer op van warmte en gezelligheid in huis. Nog voor het 1 december wordt heb ik al nagedacht over wie welke kerstkaart gaat krijgen. Of het een kaartje per post of digitaal wordt. En ook of ik iemand die het nodig heeft echt en persoonlijke kerstattentie kan gven.

Ook ben ik al recepten aan het verzamelen. Je kunt maar voorbereid zijn.

En dan heb je nog het huis. Dit is de maand om de sfeer erin te brengen. Ik loop alle Kringloop winkels af op zoek naar de mooie ouderwetse zilveren kerstballen (soms met sneeuw) en de bekende vogeltjes met veren staartjes.

Gisteren heb ik een hele mooie oude zilveren piek met krullen gevonden voor maar € 1,50.

Ik wil nog meer inspiraties opdoen. Toevallig viel mijn oog op en kleine advertentie met de titel "De zitkamr van koningin Wilhelmina/Kerst op het Loo". Van 17 december tot en met 5 januari is hier te zien hoe de Oranjes in het verleden kerst vierden. Hier kan ik zeker inspiraties opdoen.

Charles Dickens Collectie

Ik denk dat ik bovenstaande box alvast aanschaf. De DVD box met de Charles Dickens Collectie. Een kerstverhaal dat begint op kerstavond 1943. Wil je hem ook? Bestel hem via de button aan de linkerzijde van mijn blog.

Maar er zijn natuurlijk veel meer kerstverhalen! Ook deze schaf je natuurlijk aan bij.....Vintage'Lein
(button links)



.