"Zinnen en Minnen" Shop

dinsdag 24 januari 2012

Sporty Monday - The Day After - Skinny



Bijna een week was mijn verbinding met Internet verbroken. Wat was ik bang voor een skinny resultaat in mijn statistieken. Bang was ik om al mijn lezers/volgers kwijt te raken. Maar de verbinding is gelukkig weer hersteld en ik kan er nu gelukkig weer verandering in brengen.

Helemaal ontregeld was ik de afgelopen week. Terwijl ik anders vrijwel elke avond lekker van me af schrijf, moest ik mezelf nu op een andere wijze afreageren. Dat resulteerde vooral in meer snoepen. En dat werd in de sportschool mooi beloond met een stijging van het gewicht. Daar wil ik het verder niet over hebben.Want, ik wil me gewoon richten op mijn doel. Verder afvallen dus.

Ondanks ik gisteren helemaal geen zin had om te sporten en hoopte op een dag lang bloggen kon ik niet anders dan gaan. De internetverbinding toch niet hersteld. Het zou toch zonde zijn de hele maandag te verlummelen.Trots op mijn doorzettingsvermogen kwam ik rond 11.00 uur op de sportschool aan. Daar heb ik wederom 350 kcal verbrand. Al zou ik maar weer 1 kg gewicht verliezen deze week. Ik kan toch niet op tegen al mijn collegaatjes die het Cambridge dieet doen en weer een skinny look hebben.

Dit Cambridge dieet durf ik niet aan. De twee keren dat ik een dergelijk rigoreus dieet heb gevolg ben ik na afloop meer aangekomen dan dat ik ooit ben afgevallen. Dus, ik doe het op mijn eigen wijze. Ik breng kleine veranderingen aan in mijn leefpatroon. Het gaat niet snel, maar ik hoop dat de kilo's die er aan komen er ook af blijven.

Vandaag heb ik me dus weer flink op de groene thee en water gestort. De vijf voorgenomen flesjes water heb ik nog niet op. Tot nu toe zijn het er drie. Wat groene thee betreft waren het drie koppen. Maar de avond is nog lang. Dus het doel "5 groene thee en 6 waterflesjes" ga ik zeker halen. Op tijd naar bed hoort er ook bij. Maar, dat valt voor mij nog niet mee. Daarover volgende week een uitslag.

Skinny wordt mijn toverwoord.Ik heb hiervoor een schitterende rode skinny jeans gekocht. Voor het eerst in tijden pas ik weer in een broek.Wat ben ik er blij mee. Morgen Skinny Love!