"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 28 maart 2013

Simplify Life- Kruiden (relax)



Koffie, wijn,

Allemaal lekker. Maar bij een teveel ervan bekruipt me toch altijd een schuldgevoel. Zoveel toxische stoffen in 1 kom of glas. Bovendien zouden deze genotsmiddelen eigelijk tot de luxe moeten behoren.

Naast al het water dat ik drink wist ik tot op dit moment niet goed wat ik als plaatsvervanger kon nemen. Vanmiddag kwam daar verandering in, toen ik na een hevige fietstocht even gestopt ben bij
't Kethelhuys.

Ik kocht er de volgende kruiden:
Weer en wind (met bramenblad, aarbeiblad, frambozenblad, venkel, zonnenbloemzaad, anijs, goudsbloem,vlierbesblad, appel, hazelnootblad, melise, weegbree en koningskers.

Dit moet een goede vervanger zijn voor de mij zo begeerde maar allergie oproepende anijsmelk.

Melisse en Relaxkruiden
Melisse: Rustgevend, ook wel slaapthee genoemd. Misschien is het wat. Ik heb altijd zoveel energie dat het moeilijk is op tijd naar bed te gaan. Misschien helpt een kop van deze thee rond 22.00 uur wel.
Relax: Voor ieder moment van de dag.

Dit kan een mooie mix worden.

Van Gogh
Groene thee, roos, gingko, lemongrass en korenbloem. Om niet te veel hinder te ondervinden van de avond ervoor genomen melisse thee.

Ik kreeg bij 't Kethelhuys weer een perfect advies. Er is een enorme keus aan weckpotjes met teksten om dit soort aanschaffen in te bewaren.

Je moet er beslist eens een kijkje gaan nemen.




Dress that man!



Dress that man!

Ik las het volgende op www.adversus.nl

EXPERIMENTEER MET JE LOOK
Dare to be different
Fashion is fun! Durf met verschillende looks te spelen. Ga vandaag eens voor een baard en scheer 'm morgen weer af. En durf eens wat anders (dan anderen) te dragen. Draag die lichte schoenen, ook al is het nog lang geen voorjaar. Doe een pet op en ga eens voor een overjas die de mensen om je heen versteld zal doen staan. Experimenteer met je outfit. Om je uit te dagen deze wel heel erg bestudeerde look. Een beetje minder mag zeker. Persoonlijk houden we ervan als een look er wat nonchalanter uitziet. Maar dat betekent niet dat je er niet over na mag denken!


Ik kan me hier helemaal bij aansluiten. Kom op mannen. Laat je inspireren en inspireer.

Kleding kun je wel vinden. Kijk maar eens bij DressThatMan.com. Maar je accesoires, die koop je voortaan hier. Dare to be different! Interesse? Mail: marjoleintuasela@hotmail.nl

Bestel en draag een van onderstaande herensjaal, ketting, broche, dasspeld of ring a € 5,00 per stuk.

2013-03-28_16.38.11.jpg weergeven in diavoorstelling