"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 25 juli 2013

Maak kans op gratis lingerieset van Wat Mooi. Be Eco!

 
 
 Eco Lingerie Top Winnie  Eco Lingerie Top Winnie  Eco Lingerie Top Winnie achterkant  Eco Lingerie Top Winnie  Eco Lingerie Top Winnie  Eco Lingerie Top Winnie  Eco Lingerie Top Winnie achterkant  Eco Lingerie Top Winnie
 
Het leukste aan online shoppen moet toch wel het moment zijn waarop het bestelde pakketje wordt afgeleverd. Maar nog leuker misschien is dat de postbode een pakketje aflevert, zonder dat je online hebt geshopt.          
 
 


    Top Winnie € 59,95  (mt L)                                 Short Winnie € 39,95 (mt L)

                                                             
Dat overkwam mij.

Kom ik uit mijn werk, steekt er een grote envelop uit de brievenbus. Vreemd, dacht ik. Heb niets besteld, verwacht geen belangrijke post. De envelop maakte me erg nieuwsgierig. Deze was zo persoonlijk aan mij gericht. Er moest wel iets leuks in zitten. Toen ik de plakstrip verwijderd had en voorzichtig aan het witte papier had getrokken kwam er een groene bloem te voorschijn waarin de tekst "wat mooi" stond.


Eigenlijk te mooi om dit  te verwijderen. Maar goed, ik wilde toch weten wat ik in dit mooie papier zou aantreffen.

Ik was verwonderd. Er kwam een hele set underwear uit van het merk "Unterprotection". Een jong Deens duurzaam label uit Copenhagen. Ze maken sexy vrouwelijke lingerie van duurzame materialen zoals bamboe en soja.

Dit past compleet in mijn Eco plannen! Jippie! Wat een ontdekking. Zo lang heb ik gehoopt op leuke lingerie en nachtkleding te die ook nog ecologische verantwoord zou zijn en zie daar.

Een webshop die je zomaar even iets opstuurt naar aanleiding van mijn blogberichten, daar moet en wil ik over bloggen.

Je bent nu natuurlijk net zo nieuwsgierig naar de naam van de webshop als ik was naar de inhoud van de envelop. Ik vertel er niets over. Het is veel leuker als je zelf een kijkje gaat nemen op
op de website van WatMooi voor deze set en nog veel meer verantwoorde aankopen.

Schrijf aan vintagelein@hotmail.nl wat jou het meest aanspreekt op de site van wat mooi en loot daarbij mee naar bovenstaande set die gratis wordt verloot onder de vrienden van Vintage'Lein.
Wel eerst nog even vrienden worden van deze pagina. Daarmee maak je ook nog kans op een gratis parelketting (voor de 100e vriend).

Zondag a.s. zijn wij op de kofferbakverkoop in Hoek van Holland.

Tot snel. groetjes van Marjolein