"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 26 december 2011

2011/2012 Vintage'Lein versus Schrijf'Lein - Oud & Nieuw!


Winnaar oud/nieuw Word Press


Vintage'Lein (sinds 01.06.2009) versus Schrijf'Lein (sinds 01.01.2012)

Toen mijn dochter stopte met deze blog in juni 2009 ben ik er zomaar mee doorgegaan. Geen idee waar te beginnen en geen idee waar te eindigen.

Vanaf dat ik klein was viel ik voor Vintage. Alles met een oude uitstraling had mijn voorkeur. Dat was zo op het gebied van wonen, kleding, sieraden etc.

Veel Vintage was te vinden in tweedehands winkeltjes waar de prijzen doorgaans wat lager waren als in de andere winkels waar ik iets in mijn smaak kon vinden. Dit was gunstig in de dure tijd met opgroeiende kinderen.

Gaandeweg merk ik nu mijn dochters hun vleugels uitslaan dat er een nieuwe levensfase aanbreekt. Een levensfase waarin je alles al een keertje hebt meegemaakt, gezien etc.

Door het schrijven van deze blog ben ik veel bewuster geworden van de levensfase waarin ik nu ben terecht gekomen. Materiele zaken worden minder belangrijk. In deze levensfase denk ik veel meer na over de zin van het leven, de inspiraties die het leven biedt, de inspiraties die kunnen worden doorgegeven, de contacten etc. Hierdoor ben ik me vooral bewust geworden van het feit dat je van de ontspannende werking van schrijven en de ontwikkeling van jezelf die hiermee gepaard kan gaan.

Schrijven helpt te relativeren, de gedachten te ordenen en te focussen maar vooral ook te inspireren.

Door dit groeiende besef en door het enorme aanbod van Vintage blogs heb ik besloten per 1 januari 2012 een nieuwe blog te schrijven, nl. Schrijf'Lein. Ik kan niet wachten me te gaan verdiepen in thema's die mij aanspreken en te starten met de verdere ontwikkeling hierin.

Vanaf vandaag tel ik af. Nog vier dagen te gaan! Op 1 januari 2012 lanceer ik:

Schrijf'Lein (sinds 1 januari 2012)! versus Vintage'Lein (sinds juni 2009).