"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 16 november 2011

Life'Lein: Groei, geniet en geef!



Met gemiddeld 80 kijkers per dag op mijn blog voel ik ineens een onzekerheid opkomen.

Vind iedereen mijn blog wel leuk genoeg?
Hoe blijf ik de mensen boeien?
Wat lezen mensen graag?
Zal ik wel over Vintage blijven schrijven?
Hoe blijf ik mezelf inspireren?

Zoals de blog is is mijn leven. Elke dag weer anders. Vandaag is het muziek, morgen weer een boek, dan weer een stad etc, en dat gaat het gewoon over het leven zelf.

Logisch eigenlijk dat dat gelezen wordt. Ieder mens is uniek. En alleen dat wat je diep van binnen bezig houdt zal leiden tot jouw eigen gedachtes en ervaringen die op hun beurt weer inspiratie geven waarnaar anderen nieuwsgierig zijn.

Toch merk ik vaak dat ik onbewust bezig ben met wat anderen van me verwachten en probeer daar dan op in te spelen.

Maar waarom eigenlijk niet gewoon "Go with the Vintage'Lein Flow"? Want die is zoals het leven zelf. Gewoon niet altijd voorspelbaar en soms heel verrassend. Soms moet je niet te veel willen maar gewoon wachten wat op je pad komt.

Voorlopig ga ik me gewoon richten op de quote die ik vandaag heb uitgekozen. Ik blijf gewoon genieten, geven, lachen, en leven. Dan lukt het ook om dingen te laten gaan en die groei....die komt vast.

Aangezien ik niet echt van de geduldige soort ben  eb ik het niet kunnen laten het lot een beetje te helpen. Daarom ben ik een partner geworden van www.bol.com. Dit omdat ik:

a. Zelf een enorme fan ben van film, theater, literatuur en muziek.
b. Ik heel graag onderhandel en verkoop.
c. Ik hoop met de opbrengst te kunnen investeren in de schrijfontwikkeling.

Daarnaast hou ik enorm van verkopen en onderhandelen. Daarom ben ik partner geworden van bol.com en kun je via mijn blog bij bol.com boeken bestellen.

Als ik een boek verkoop ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Met die vergoeding zou ik dan eindelijk eens een mooie camera kunnen kopen en zelf foto's plaatsen (naar aanleiding van interviews) in plaats van het knippen en plakken van plaatjes. Maar ook zou ik dan kunnen investeren in een korte cursus journalistiek en het inrichten van mijn eigen domein. Dat zou een hele mooie droom zijn die uit zou kunnen komen.

Maar ik moet laten gaan en leven. Toch moet ik ook mezelf blijven voor altijd.

Dus, heb ik een voor aanstaande zondag een kraam gehuurd in de Sporthal Margriet voor de Snuffelmarkt waar ik weer mooie Vintage spulletjes ga verkopen. Zoek me op!

DAAR STRAAL IK MET MIJN AANWEZIGHEID EN BEN IK MEZELF VOOR ALTIJD!