"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 18 april 2011

Healthy Monday : Big to Small - Step by Step

De zomer komt eraan! Tijd voor nieuwe kleding met een maatje minder. Eerst mijn maatje meer zien te verkopen.






Vandaag zou ik op de sportschool moeten zijn. Maar helaas! Mijn oudste dochter nam me mee naar de Primark. Ze ging voor zichzelf en ik zou haar helpen kiezen. Maar het verliep anders. Mijn tas lag vol en zij moest mij helpen kiezen. De keuze was snel gemaakt. Mam, dit kan echt niet meer. Het wordt tijd voor wat degelijkere kleding of het wordt tijd om wat af te vallen.Nou, dat laatste is een feit! Ik ben er al mee begonnen.

Ik sport nu ongeveer een maandje. Kom niet verder aan 1 x per week. Maar, bewust ben ik wel van mijn enorme overgewicht. Sinds ik merk dat ik zeker 1,5 uur moet sporten om hooguit 300 kcal te verbranden, stop ik niet alles meer zomaar in mijn mond. Op het moment dat ik trek krijg in een taartje (en dat krijg ik vaak) neem ik iets van fruit of een sap. Mijn glaasjes wijn heb ik nog niet laten staan. En toch ben ik van maat XXL naar maat XL (en dit terwijl ik tot mijn veertigste een kindermaat droeg). 

Dus, bovenstaande blouse in maat XXL die nog nieuw in de kast hangt met alle kaartjes eraan moet de verkoop in! Hij heeft 79,00 euro gekost en is nog nooit gedragen. Hoe stom kan een mens zijn.

Wie biedt? 
Kijk op Marktplaats.NL of breng een bod uit via de mail: marjoleintuasela@hotmail.com

Om mijn Sporty Monday toch niet helemaal verloren te laten gaan heb ik me voor vandaag dan maar beperkt tot Healthy Food.

Er staat een glaasje bietsap klaar. Daarnaast een heerlijke verse champignonnesoep met vooral veel champignons, wat mais, kervel, advocado etc! Eet smakelijk allemaal.