"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 5 maart 2012

Sporty Monday! I did it today ....



Heerlijk. Vandaag is het weer mijn vrije dag. Stiekem hoop ik natuurlijk dat ik een sms-je ontvang. Een sms-je van mijn sportvriendin waarin staat: "Helaas kan ik vandaag niet sporten". Dat zou voor mij een mooi excuus zijn ook niet te gaan.

Toen ik geen sms ontving kon ik niet anders dan gaan sporten. Heb onderweg de CD van Adele lekker hard aan gezet. Zo was er geen ruimte om na te denken. Alleen om mee te zingen. Aangekomen bij de Sportschool bleek ik toch alleen te zijn. Nu moest ik met mezelf in gesprek. Zou ik terug rijden naar huis of zou ik zo flink zijn toch naar binnen te gaan.

Ze hadden in de sportschool al een glimp van me opgevangen en kwamen de deur open doen. Er was geen ontkomen meer aan. Als het dan toch zo moet zijn dan doe ik er ook maar mijn voordeel mee, bedacht ik.
Vandaag zouden er 500 kcal verbrand moeten worden. Eerder zou ik niet vertrekken.

Na 200 kcal op de fiets nam ik lekker een kop koffie. Daar zat ik dan. Alleen. Me te bedenken dat ik best trots mocht zijn op mezelf. Nu zou ik doorzetten ook. Nog eens 100 kcal verbrand op de crosstrainer en daarna nog 200 kcal op de loopband.

Ik heb vandaag in ieder geval mijn doel bereikt. Weer een baby step! Het wordt nu tijd voor een groter stapje!