"Zinnen en Minnen" Shop

vrijdag 3 juni 2011

Vintage'Lein Verlangen naar...bagels beans & happinez




Wat kun je in een drukke werkweek verlangen naar: Bagels, Expresso & Happinez!

Ik verkeer in de gelukkige situatie dat ik vaak invulling kan geven aan dit verlangen. Zo ook vandaag op Hemelvaartsdag. 

Mijn roets liggen in Hillegom. Het is dan ook niet gek dat ik dol ben op Haarlem! Voor mij is dit klein Amsterdam. Alles is er, maar alles is wat minder grootschalig.

De ingredienten voor een leuke dag. Noa Noa, Lush en ook nog de Bagels & Beans. Kijken, kijken en niet kopen was helemaal van toepassing. In ieder geval bij Noa Noa. Dit komt omdat ik in twijfel werd gebracht door een heel leuk (voor mij nieuw) winkeltje.

Het heet: VIND Lifestyle
VIND Lifestyle in Haarlem is een winkel die haar naam eer aan doet. Hier vind je namelijk niet alleen leuke vintage en een nieuw kapsel, hier kom je er ook nog eens achter waarom het zo goed bij je past! Buiten vintage en een kapper, kun je bij VIND Lifestyle ook workshops volgen en natuurlijke duurzame verzorgingsproducten kopen.


Wat een ongelooflijk leuk zaakje zeg. Ik werd heel vriendelijk ontvangen door een toffe eigenaresse. De presentatie van de winkel is heel origineel. De kleding ziet er perfect uit en je kunt ook nog naar de kapper. Misschien heb ik mijn Vintage'Lein kapster gevonden!

Om alle indrukken goed te verwerken ben ik neergestreken bij Bagels & Beans met een bagel Toscane en een energiesapje.  Door het sapje heb ik de "Greens" laten mixen. Over verlangen gesproken....Probeer het eens uit! Je zult het zelf ervaren.....

Ter afsluiting nog even bij Lush langs voor de "Sexy Peel": 


Ik ga even sparen en ik ga bezoekjes aan Haarlem opnemen in de jaarplanner! Echt super!