"Zinnen en Minnen" Shop

vrijdag 10 juni 2011

Vintage'Lein Sale: NU € 10,00 + verzendkosten

























Ooit had ik een periode in mijn leven dat ik hier last van had. Het was na een miskraam van mijn derde kindje (die ik Karlijn had willen noemen). Wat had ik me op deze zwangerschap en de tijd erna verheugd.  Tot het mis ging.

Het was op een zondagochtend. Ik was bijna drie maanden zwanger. Het leek of ik bloed verloor. Daarna bekroop me ineens het angstige gevoel dat er ook wel iets mis kon zijn. Dat bleek dus ook zo te zijn. Voor ik het wist bleef overal waar ik liep een groot bloedspoor achter. De huisarts die ik toen bezocht vond dat ik er zo stralend uit zag en zag er niet zo'n kwaad in. Als ik zou gaan liggen zou de bloeding wel stoppen.

Op weg naar huis zat ik in onze auto bovenop zo'n enorme berg bloed dat we meteen door zijn gegaan naar het ziekenhuis. Het is dat de gynocoloog 120 km p uur door de stad heeft gereden om op tijd te zijn anders had ik in coma geraakt. Er volgde een curetage en daarnaa viel ik van de roze wolk.

Ruim 2,5 liter bloed had ik verloren. Ik kreeg een plasma in plaats van nieuw bloed. Het gevolg was dat ik een lange tijd bloedarmoede heb gehad en geestelijk niet erg sterk.

Het was dan ook in deze periode dat ik zwart-witte kleding aanschafte in toen nog maatje 38. Lange tijd heb ik erover gedaan om deze periode te verwerken.

Nu ben ik 48 jaar, heb alles verwerkt...maar maatje 38 is geen optie meer. Dus, met pijn in mijn hart verkoop ik mijn mooiste bij elkaar gezochte Vintage'Lein setje.

Zwart-wit denken is niet nodig. Zoek je een leuke creatie hoef je helemaal niet na te denken. De complete set bestaande uit het kanten jurkje, sjaaltje, gordeltje, panty en strass ceintuur kost je totaal
€ 10,00 + verzendkosten. Mail me: marjoleintuasela@hotmail.com






Voordat je kan stralen in je nieuwe outfit nog even de keuken in. Nodig je beste vrienden uit, en serveer de mooiste Vintage' Lein party hapjes (foto 2).


Alle ingrediënten zijn berekend voor 6 personen.

12 minimozzarella's - 12 ontpitte zwarte olijven - 12 mooie donkere druiven - 1 eetlepel witte - sesamzaadjes.
Snijd de mozzarella's in tweeën en schik ze mooi naast elkaar op een grote zwarte schaal. Prik er afwisselend een olijf of een zwarte druif in met behulp van een houten tandenstokertje. Bestrooi alles met sesamzaadjes.


200 g verse kaas (type Philadelphia) - 50 g zwarte krenten peper zout.
Plet de verse kaas fijn met een vork en kruid met peper en zout. Vorm van het mengsel kleine bolletjes en rol deze door de krenten. Schik ze op een groot bord.


12 kwarteleitjes - 1 eiwit - 1 eetlepel zwarte sesamzaadjes.
Kook de kwarteleitjes en pel ze. Prik elk eitje op een houten tandenstoker. Klop het eiwit tot sneeuw, dompel de eitjes in het eiwitsneeuw en rol ze daarna door de sesamzaadjes. Schik ze op een (wit) bord. 



Meer leuke receptjes in zwart-wit sfeer