"Zinnen en Minnen" Shop

zaterdag 13 november 2010

Vintage'Lein - Home & Garden tables

Zaterdagavond is echt een avond om uit te rusten van de hele drukke week. Nog even de gedachten laten gaan en dan loslaten.

De plek waar je het liefst bent zou thuis moeten zijn. Iemand voelt zich thuis in zijn eigen huis als het interieur de sfeer uitademt van de persoonlijkheid van de bewoners.

Een persoonlijkheid kan veranderen in de loop van het leven. Het kan zijn dat het interieur allang niet meer past bij wie of wat je bent. Des te beter. Tijd voor loslaten en verder gaan.
Op mijn leeftijd (47) kom je dit tegen. Vele jaren was ons huis de plek waar de kinderen opgroeiden en het interieur zeker niet de hoogste prioriteit kreeg.

Nu het moment aan is gebroken dat de kinderen ook gaan loslaten en hun vleugels uitslaan besef ik ineens dat het huis erg stil is. Stilstaan is ook goed. Je maakt dan weer opnieuw de balans op.

Om de balans wat interieur betreft wat te herstellen ben ik op zoek naar plaatjes van het voor mij gedroomde interieur. Mijn stijl heb ik waarschijnlijk gevonden. Zie onderstaand mijn verzamelde plaatjes/inspiraties.

Nu ga ik loslaten tot morgen. Lekker op de bank, filmje, wijntje, ...
zou hieruit weer een nieuwe inspiratie ontstaan?

Eerst even you tube inschakelen voordat je verder gaat!



Van de spuitfles die hierboven is afgebeeld heb ik nog twee over die ik graag wil verkopen. Ben je geinteresserd? mail me: marjoleintuasela@hotmail.com

Ben je verder op zoek naar iets van de bovenstaande afbeeldingen? Zomaar wat tips:

Je kunt natuurlijk ook kijken bij de exclusievere bloemisten, tuincentra, kringloopwinkels etc..