"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 11 april 2011

Sporty Monday???? no no


Dit was het plan voor vandaag. Maar oh oh. Mijn sportvriendin moest plotseling werken. En daar ging het helemaal mis! 

Het was te verleidelijk om niet gaan. Als dat nou het enige was dat ik vandaag fout zou doen, dan zou het nog meevallen. Maar...samen met mijn twee heerlijke dochters ben ik natuurlijk weer op pad gegaan.
We hebben hevig gediscussierd over welke gezonde lunch we zouden gebruiken. Maar, het werd een twister frietje en een bamischijfje. Als je de woorden wat verkleint is het misschien minder erg.

Na een bezoekje aan een huidtherapeutisch Centrum Epilennium was onze leuke dag alweer bijna ten einde. Tenzij....????

Ja tenzij we net zouden doen of we al vakantie aan vieren waren in Spanje of Italie. Dat deden we natuurlijk., We maakten als vooraf een ciabatta met pesto en daarna (net op) hadden we heerlijke spinaziepasta met verse spinazie en een tomatensalade. Dit alles hebben wij afgesloten met een tiramisu. Daarnaast vloet de wijn rijkelijk. Ach ..die ene ingebeelde vakantiedag moet toch kunnen. 

Morgen zorg ik gewoon dat ik mijn sportkleren bij mij heb. En neem ik gewoon veel van de groene punten (sinaasappels, broccoli, wortels, etc..en daarbij heeeel veel water). Voorlopig ben ik bijna twee kg kwijt. Dus moet er wel voor zorgen dat ik volgende Sporty Mondy beter nieuws heb.

Voor vandaag was het in ieder geval een Relaxing Monday!