"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 12 december 2010

Vintage'Lein: Dream Gloves

Rhinestone Link Glove Slave Bracelet AdjustableCrystal Slave Bracelet or Glove Adjustable In Silver or GoldFingerless Gauntlet Long Lace Gloves with Ruffle 3GLSS930908Fingerless Gauntlet Long Lace Gloves with Ruffle 3GLSS930908Lace Wrist Length Gauntlet Glove with Ruffle in Assorted Colors 3GLAS0320Stretch Lace Gauntlet Gloves in Black or White 3GLFE0113
Altijd heb ik gedroomd van een eigen boetiek, vol met exclusieve kleding, accesoires, parfum, etc. Een plekje waar elke vrouw zich thuis kan voelen, lekker koffie kan drinken met daarbij een exclusieve lekkernij.

De eigen boetiek is er niet, maar toch ben ik er dankbaar voor dat ik elke dag bezig kan zijn met al die dingen waarvan ik altijd droomde, via mijn blog.

Steeds meer mensen uit heel de wereld worden een volger van mijn blog. Dat kan ik terugzien in de statistiek ervan. Vandaag had ik bezoekers uit Nederland, maar ook uit Amerika, Belgie, Kroatie en Israel. Super!

Alles waar ik mee bezig ben zorgt ervoor dat de mensen uit deze landen verbonden raken met ons landje, en met mijn blog.

Ik zie op faceboek bij de familie uit Indonesie ook hele mooie foto's van de mode daar.
Binnenkort heb ik een mooie camera en een eigen domein. Dan wordt er nog meer mogelijk. Ik kan niet wachten. Vandaag bij het surfen op het world wide web kwam ik deze mooie handschoenen tegen op http://www.greatlookz.com/results.cgis?catalog=&keywords=lace+gloves&x=0&y=0.

Hier zou ik zeker een inkoop doen als ik een eigen boetiek zou hebben.