"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 1 juli 2010

Vintage`Lein

Vintage`Lein

Zie ook mijn verkoopjes!
Australian Gold® ‘Vintage Gold™’


Het absolute neusje van de zalm onder de VIP- bruiningslotions!
Marktleider Australian Gold® heeft binnen haar assortiment van professionele bruiningslotions de zogeheten ‘Ultra Products’. Deze lijn bestaat uit producten die een combinatie zijn van een de meest donkere bruiningstechnologie én een ultieme, luxueuze huidverzorging. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de meest veeleisende consument. Nieuw in 2009 binnen deze lijn is Australian Gold® Vintage Gold™. Deze ultraluxe bruiningslotion is het absolute neusje van de zalm als het gaat om een hoogwaardig product voor onder de zonnebank, op basis van alleen de allerbeste huidverzorgende en diepbruinende ingrediënten!

Het nieuwe topproduct Australian Gold® Vintage Gold™ is een ‘state of the art’ bruiningslotion op basis van een ultrahoge concentratie huidverzorgende bestanddelen, zoals geconcentreerde vitaminen, antioxidanten en intensieve meervoudige bronzers. Deze lotion is een regelrecht VIP- behandeling, perfect voor de veeleisende bruiner die alleen gaat voor het meest ultieme bruiningsresultaat, op echter een veilige en vooral verantwoorde wijze!

Diep, donker en exotisch bruin zónder DHA, met een natuurlijke finish

De zeer rijke en ultraluxe textuur van Australian Gold® Vintage Gold™ zorgt voor de meest diepe, donkere en zwoele bruining van de huid onder de zonnebank. De formule bevat hiervoor onder andere de zogeheten DermaDark™ bronzer, welke garant staat voor een maximaal niveau van streeploze, DHA- vrije* bruiningstechnologie. Deze allernieuwste generatie qua bronzers veroorzaakt dus geen onaangename (oxidatie)geur en de maakt de angst op strepen of een vlekkerig bruiningsresultaat volstrekt overbodig!

Cashmir en fytomariene werkstoffen voor een bruining die 9 dagen aanhoudt!

De formule van Australian Gold® Vintage Gold™ bevat tevens uitzonderlijk hoog geconcentreerde, intensief huidversterkende anti-aging werkstoffen, waaronder plantaardige werkstoffen (zoals aloë vera, berken extract, henna-bloem en walnoot olie), vitaminen en antioxidanten. De Cashmir Siliconenformule zorgt voor een luxueus huidgevoel en heeft krachtige hydraterende eigenschappen. De toevoeging van fytomariene werkstoffen zorgt ervoor, dat de eenmaal verkregen diepbruine, exotische teint tot wel 9 dagen aanhoudt! De nieuwe Australian Gold® Vintage Gold™ heeft een sprankelend Champagne- parfum, dat deze lotion een uniseks- aantrekkingskracht geeft. Het resultaat? De meest diepe en donker gebruinde lichaamshuid op een veilige wijze verkregen, met een onweerstaanbaar stralende glans en een absolute hoogwaardige VIP- verzorging voor de huid!

*DHA staat voor Dihydroxyacetone. Dit is een zelfbruinende werkstof die vaak wordt toegevoegd aan zelfbruinende producten of zonnebanklotions met bronzers. Deze werkstof zorgt zonder zon voor het bruin worden van de huid. Australian Gold® Vintage Gold™ bevat echter geen DHA.

Cadeautip voor de komende feestdagen!

Australian Gold® Vintage Gold™ vormt een luxueus cadeau voor de komende feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst! Dit, dankzij de uitstraling van de prachtige gouden, vintagelook flacon, de intensief huidverzorgende textuur, het ultieme bruiningsresultaat en last but not least… het sprankelende en feestelijke champagneparfum dat voor zowel mannen als vrouwen absoluut onweerstaanbaar is!
Doe Mee & Win- acties met prachtige prijzen bij de producten van Australian Gold®!

Gedurende het gehele jaar 2009 maak je dankzij Australian Gold® kans op prachtige prijzen van dit absolute topmerk in zonnebank- en outdoor zonneproducten!

Wie een product van Australian Gold® koopt bij één van de professionele zonnestudio’s in Nederland of België, vindt op de verpakking een afneembare waardezegel. Deze dient te worden geplakt op de speciale actie- ansichtkaart en kan vervolgens kosteloos worden geretourneerd aan het antwoordnummer van de Australian Gold® Tanning Clubs in Nederland of België.

Onder de inzenders worden elke maand maar liefst vijf luxe pakketten met Australian Gold®-producten verloot t.w.v. € 150,00! Bovendien maakt iedere inzender tevens kans op de hoofdprijs die aan het einde van dit jaar wordt verloot, bestaande uit een volledig verzorgde vakantiereis naar een zonnige bestemming voor 2 personen!

Je kunt bij je zonnestudio in Nederland of België vragen naar de speciale actie-ansichtkaarten van Australian Gold®!


Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland (én België).

Australian Gold® Vintage Gold is verkrijgbaar met prijzen vanaf € 24,95

Ook voor mannen leuke sites!

Go RETROLUSCIOUS - change your clothes, man.

Featured Men's Vintage Clothing Items at DressThatMan.com

o RETROLUSCIOUS - change your clothes, man. TM
DressThatMan.com Incorporated is a Trademarked Company

all brands sold and named on this site are the trademarked properties of their respective owners


LINK TO US WITH THE FOLLOWING BANNERS

http://www.dressthatman.com/pages/merchandise/shirts/x_shirts.htm


nky Leisure Suits
Butterfly Collar Shirts
Vintage Platform Shoes
70's Disco Suits

1 juli 2010

Mijn enthousiasme wordt steeds groter.

Vandaag bezocht ik de site: www.vinties.nl.
Wat een leuke site zeg. Alleen de uitstraling en presentatie al. Ik zou er zeker een kijkje nemen!
Het is zo heerlijk dat je niet altijd deur uit hoeft voor je Vintage aankopen.

Ik heb via via gehoord dat de service daar enorm goed is. Dus...zodra mijn salaris er weer is....

80s gouden blouse bezaaid met pailletten, vintage kleding, laarzen, pumps, tassen & sieraden online