"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 24 november 2011

Wat recessie? Organiseer een eigen Lady Night! Verwennerij met Lush erbij!


De donderdag is zo'n dag waarop je al kan verlangen naar het weekend!

Ik geef me volledig over aan dit verlangen en ga meestal op donderdagavond al gas terug nemen. Vanavond kies ik er voor om lekker te ontspannen. 

Hou je hand op de knip en doe hetzelfde als ik.

Organiseer een eigen Lady Night. Haal een overvloed aan  Lush producten in huis.  

Probeer de Henna  eens uit. De vier beschikbare kleuren  zijn erg mooi.Wel is het een heel gedoe dat wekelijks herhaald moet worden om een goed resultaat te krijgen. Maar de chemicalien  in alle andere producten zijn zo slecht voor je. 

Terwijl de henna in het haar zit kun je een stoombadje nemen  met de Moon & Sun Toner Tab en vervolgens een lekker vers masker.

Dan lekker douchen en scrubben met de Therapy Massagebar. Vervolgens insmeren met de Dream Cream. Een handscrubje met de Seasalt gemengd met Lemony Fluffer, dan een poederbeurt met de Silky Underwear.

Dan neem ik nog een heerlijk glas wijn, een flesje water en sluit af met een verse slaapverwekkende thee. 

Vergeet niet om op de Active Greens van de Bagels & Beans in te nemen, dan lukt dat laatste dagje van de werkweek ook nog wel. 

En dan, dan is het zover, het Weekend!

Aangezien ik met mezelf heb afgesproken dat ik elke vrijdag een gedicht moet schrijven leek het me goed om me daar eens wat meer in te verdiepen. Ik maak al te lang de simpele rijmdichten. Tijd voor een nieuwe inspiratie. Morgen probeer ik een Naamdicht.

Naamdicht

In een naamdicht vormen een aantal letter een nieuw woord. Het bekendste voorbeeld van een naamdicht is het Nederlandse volkslied het Wilhelmus. Als je alle eerste letters van elk couplet op een rij zet krijg je de naam van Willem van Nassou (Willem van Oranje). Meestal zijn bij een naamdicht de beginletters van de regels bij elkaar een naam.
Hieronder twee naamgedichten waarvan de laatst allerlei eigenschappen opsomt over wie het gedicht gaat.