"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 1 april 2015

Ik bestelde een pantylet...




Tot voor kort had ik geen idee wat ik me bij het woord "pantylet" zou moeten voorstellen. Jij? Weet jij wat het is?

Een aantal weken terug haalde ik een stuk of twaalf dingen in de ouderwetse huidkleur uit het magazijn en hing ze aan een kledingrek. Ik wilde toch een statement maken.
Hoewel ik me soms ongemakkelijk voelde bij het aanschuiven van bh-bandjes, het zien van vele lichamen die stukken slanker zijn als dat wat ik elke dag in de spiegel zie en het inpakken van flink wat sexy lingerie voor mannen die zonder blikken en blozen weer de deur uit gingen met een prachtig pakketje, moest ik mezelf toch laten inzien dat mijn assortiment vooral uit lingerie bestaat.
De zojuist opgehangen huidkleurige dingen noemde ik voor het gemak maar even "body's".

Met het plaatsen van het rek veranderde ook de leeftijd van de bezoekers. Nu kwamen ineens de dames van boven de 60 binnen en wilden passen. Na een aantal van deze dingen verkocht te hebben kwam er een dame die mij vroeg of ik ook een pantylet in haar maat kon bestellen. Een pantylet???
Ik was verrast en vroeg haar wat ze daar nu mee bedoelde.
Nou, dat was dus dat huidkleurige ding waarvan ze er een paar had gepast en haar maat niet vond.
Zo kwam het dat ik nu weet dat een soort corset wat door mij body genoemd wordt en door anderen corselet of bodystocking ook nog de naam pantylet draagt. Kortom iets dat je over je panty draagt en waarbij de buik, billen en heupen worden gecorrigeerd.

Aangezien ik mijn zinnen heb gezet op (be)minnen zou ik haar hoe dan ook van dienst zijn en zo'n ding in haar maat zien te vinden.

NU lever ik op bestelling dus ook pantylets in mijn winkeltje aan de Hoogstraat 154 te Schiedam. Tenminste, nadat de juiste maat is doorgegeven. Hi hi.