"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 1 januari 2012

My Artist Way! Salad!


Heerlijk dat je met zo'n klein beetje creativiteit zoveel kunt delen..........


Julia Cameron doet in haar boek The Artist Way een beroep op de creativiteit van mensen. Ik heb het boek een keertje doorgebladerd en vond precies wat ik zocht. Zorg ervoor dat je elke dag een creative bezigheid inplant, luidde één van haar opdrachten. Ik ben daar vandaag maar eens mee gestart. Naast het lezen en schrijven heb ik me op het opmaken van de salade gestort.

Vrijwel ieder jaar rond de jaarwisseling wordt mij gevraagd of ik nog een salade wil maken. Ik hoef daar nooit over na te denken. Zodra het gevraagd wordt spoed ik me naar de supermarkt op de ingredienten in huis te halen. Al fluitend en zingend ga ik aan de slag. Er komt een enorme hoeveelheid adrenaline vrij. Wat een energie krijg ik hiervan. Als er eentje klaar is moet ik gewoon door met een volgende. Ik zou hier de hele dag mee door kunnen gaan.

Samen met mijn schoonouders hebben we ervan genoten. Toch bleef er nog een hele salade over. Mijn broer en schoonzus hebben alle moeite gedaan om het overschot mee te krijgen. Geen probleem natuurlijk.
Heerlijk dat je met zo'n klein beetje creativiteit zoveel kunt delen.