"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 22 augustus 2010

Vakantie!



Te koop: Vintage'Lein accesoires



Koperen pauwenbroche a € 7,00
Goudkleurige armband met rode roosjes € 10,00
Goudkleuring horloge met zware wijzerplaat en strass randje a € 10,00
Zwart nekbandje met koperkleurige hangertjes a € 5,00
Goud en roodkleurige tasclip voor sleutels (lim. edition uit Amerika) a € 10,00
Goudkleurig haarspeldje met parelbloemetjesa € 2,00
Goudklerig parelbrochje € 4,00

De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Kun je niet wachten tot je in bezit komt van een Vintage'Lein sieraad, mail me:
marjoleintuasela@hotmail.com

Mr. Jones thee, nu te koop in Schedam



Bij het weekend hoort een heerlijk gevoel. Schiedam, "tussen Metropool en Dorp" is al vanaf mijn zesde jaar de plek waar ik me echt thuis voel. Na lange tijd in het westen te hebben gewoond wonen we nu in Schiedam Noord, vlakbij de oude dorpskern Kethel.

Hier bestaat sinds een paar jaar 't Kethelhuys. Een klein gezellig winkeltje waar het gevoel van vroegere tijden zeker herleeft. Het pand op zichzelf is al prachtig. De eigenaresse heeft echt smaak. Dat is ook te zien aan haar inkoop. Je kunt bij haar diverse serviezen opsparen (daarover later meer), maar ook voor thee en benodigdheden kun je hier zeker terecht.

Deze thee wordt geschonken bij Hotel New York. Maar het is natuurlijk beter om deze gewoon in huis te hebben. Ik heb vier soorten thee aangeschaft van Mr. Jones' 100 % natuurlijke thee Er zijn diverse soorten, waaronder Stunning Sophia (jasmijn), Instant Karma (organic infusion), Black Beauty (zwart), Hotel d'Amour (rozen), etc. Kom naar Schiedam, haal bij de VVV een wandelroute en bezoek 't Kethelhys, Schiedamseweg 2 te Schiedam, (t. 010-470 20 17). Lukt dat allemaal niet, laat het me weten, ..ik koop de thee dan voor je en stuur deze op.