"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 2 januari 2011

Vintage'Lein Inspiratie 2011




Yes! 2011...

Inspiratie is mijn woord voor dit jaar. Ik wens iedereen naast een goede gezondheid, liefde, vriendschappen en blijdschap heel veel Inspiratie toe!

Ik ga dit jaar echt onderzoeken wat Inspiratie voor mij betekent. En welke Inspiratie mij het meeste Inspiratie geeft.

Mijn hoofd zit er vol mee. Dat maakt het zo moeilijk de juiste keuzes te maken. Heel 2010 heeft bij mij bestaan uit twijfel. Ga ik een studie oppakken of ga ik toch aan de slag met mijn creativiteit of ga ik weer zelf mijn kleding maken? Of maak ik van mijn zolderkamer een leeskamer? etc. En om heel eerlijk te zijn weet ik het nog steeds niet.

Een ding weet ik wel heel zeker. Ik heb zoveel schoenen, kleding, tasjes, sieraden bij elkaar gezocht dat ik er iets mee moet, Steeds breng ik tassen vol met deze spullen naar de Kringloop en steeds heb ik weer een zelfde hoeveelheid in huis. Ik kan het gewoon niet laten.

Ik word er zo blij van om creaties te maken en aan te schaffen.

Aan de hand van bovenstaande foto kan ik misschien uitleggen hoe dat gaat. De jurk, die gemaakt is door het aan elkaar zetten van satijnen sjaals sprak mij direct aan. Ik vind dat zo creatief. Hoe kom je op zo'n idee? Daar kom je nooit een tweede van tegen. Dus ik heb hem maar aangeschaft. Bij het verder winkelen zag ik de tas in dezelfde kleur oranje. Oh..wat past die er goed bij...ook maar weer afgerekend. En dan natuurlijk de omslagdoek die ik op een later moment tegen kwam. Als ik die er nou ook nog bij zou nemen, zou de creatie compleet zijn.
Ook weer afgerekend.

Erbij de parfum van Lush: Ook deze kun je bij mij kopen.
ORANGE BLOSSOM

De heerlijke zomerse Mediterrane geur van sinaasappelbloesem en neroli.

Orange Blossom
Ik ga beginnen met het plaatsen van deze complete creatie op marktplaats en ga kijken of hierop geboden wordt, en of ik hierop reacties ga ontvangen op mijn blog. Hou jullie op de hoogte hiervan... en laat me inspireren door de reacties..

Het enige dat nog toegevoegd zou kunnen worden zijn de laarzen! Hele mooie Vintage laarzen vind je bij: www.vinties.nl:
Leather vintage brown boots wi.., vintage kleding, laarzen, pumps, tassen & sieraden online
De redactie van Flow is op de hoogte gesteld van mijn blog. Ze hebben me gevraagd
Flow Magazine te volgen..wie weet staat mijn blog hier binnenkort genoemd.

Interesse in deze kledingcombinatie? mail me: marjoleintuasela@hotmail.com