"Zinnen en Minnen" Shop

dinsdag 16 juli 2013

Ik ben er weer! en nog meer leuke nieuwtjes..

De vakantie zit er weer op!

bron 123rf.com
 
Bijna drie weken hebben we rondgetrokken met een tentje door Frankrijk op zoek naar het mooie weer. En dat vonden we. Nabij Bandol streken we op een kleine camping met zwembad neer. Het begin van mijn Tour de France.

Van het zwembad werd geen gebruik gemaakt. Het strand van Bandol overtrof alles. Daar leek het of de tijd had stil gestaan. Ik zag badpakken en modellen a la Brigitte Bardot. Parels zoals Coco Chanel en Christian Dior ze bedoeld hebben.

Tijdens een uitstapje naar Marseille heb ik mezelf bij de Cathedral de la Major in Marseille verrijkt met madonna medaillons voor aan mijn armband. In Grasse moest ik tot de conclusie komen dat er teveel moois was om ook nog dit jaar toe te voegen aan mijn sieraden en parfum collectie. Daar ligt de uitdaging voor volgend jaar.

Onze Tour de France werd afgesloten in Langres. Middeleeuwser kon het niet. Dit gold zelfs voor de prijzen. De absint lepel die ik in Marseille had gekocht kostte hier de helft.

Maar goed. Nu eerst de uitdagingen voor dit moment. Ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten.

Ik ben bezig met de organisatie van een dagtocht langs interessante winkels op de Nieuwe Binnenweg. Ik noem dit evenement `Binnen´Lein`. Op 21 september a.s. (de eerste herfstdag) kun je deelnemen aan mijn eerste evenement. Bij onderstaande winkels staan leuke dingen te gebeuren. Maar, daarover later meer.

Kun je niet wachten tot 21 september?

Volg deze blog en de Facebook pagina Vintage'lein nauwgezet. Wat je kunt verwachten?

· Een artikel over badpakken

· Informatie-acties-aanbiedingen dagtocht Binnen´Lein

· Voortdurend nieuw aanbod van sieraden op http://jewellein.blogspot.com