"Zinnen en Minnen" Shop

vrijdag 24 september 2010

Uit de bladen van nu.........

De Linda ,,,,


Afgelopen week werd ik gebeld door een vriendin. Ze had een hele stapel tijdschriften voor mij. Hierin zou ik misschien nog wel leuke artikeltjes kunnen vinden voor mijn blog, zei zij.

Ik begin te bladeren in de Linda. Oh... overal komt het op mijn pad,. De Coco Chanel. Bij parfumerie Mooi hebben ze hier een hele serie van. Mini´s a 99,00 euro per stuk, real parfum. Gelukkig heb ik goede contacten met de groothandel waar ik voordelig parfums kan inkopen.
Laat het me weten als je op zoek bent naar een lekkere parfum die je in de winkel te duur vindt.


Vervolgens...

Mais Cést horrible!
Coco krijgt in het hiernamaals vast een zenuwinzinking van de handzame camcorder met een imitatie van het dessin van haar beroemde Chanel tas, 122,95 euro.

Vervolgens....

Hemd werd T shirt. Niet te geloven dat het T shirt tot de jaren zeventig uitsluitend als ondergoed door het leven ging. In Vintage T shirts zijn de mooiste T shirts uit de jaren zeventig en tachtig verzameld -Taschen.

Vintage T-Shirts 2

Vervolgens....

Modepopje Merkel. Een stijlicoon kunnen we de Duitse bondskanselier Angela Merkel niet noemen, maar met de kleren uit The Angie Dress Book transformeert ze in een Marilyn Monroe, een Duitse Dirndl of een Marlene Dietrich - www.onkelundonkel.com


Vervolgens....

Doe mij maar een grote strik.
Op www.shoesofprey.com ontwerp je voor 150,00 euro je eigen schoen. Van suede, zijde of leer. Met of zonder bandjes of strikjes. En uiteraard met de hak van je dromen.


Vervolgens....

Een passend cadeau voor stijlvolle kinderen met Hermes Memoryspel met getekende reissouveniers uit de jaren twintig en dertig. Ook leuk voor op de salontafel, in kaartenstandaardjes, in een vakje van de portemonnaie. De prijs is niet gering, 175,00 euro.


Dit moet toch een fantastisch weekend worden met zoveel inspiratie!
Tot slot: mijn eerste Vintage'Lein mannenshawl is verkocht,. Ik hoop op nog veel mannelijke volgers en kopers.











Weekend Recept: laagjesyoghurt





Natuurlijk ook dit weekend weer een recept dat snel klaar is!

Ingredienten± 1 pak zandkoekjes, 1 bak yoghurt bosvruchtenijs van Den Hertog, 1 bakje bessen of bramen, 125 ml slagroom.

Klop de slagroom, meng deze door de de bak yoghurt. Leg op de bodem van ijscoupes een zandkoekje, hierover het mengsel van slagroom en ijs gieten, hierover een laagje bosvruchtjes strooien, dan weer een laagje ijsmengsel. Bovenop nog wat bosvruchtjes en afwerken met een blaadje mint.

Koop een bosje verse mint op de markt. Je kunt er dan ook nog thee van zetten.

Fijn weekend voor jullie allen!