"Zinnen en Minnen" Shop

donderdag 21 juli 2011

Dreaming of....winter 2011/2012


odd-molly

The Winter Wonderland Feeling!

Alice, zit met haar oudere zus aan de oever van een meertje. Wanneer er een pratend wit konijn langs rent, volgt ze het tot in een konijnenhol. Na een lange val blijkt ze zich in de vreemde wereld Wonderland te bevinden. Op haar tocht door Wonderland komt ze vele merkwaardige figuren tegen, zoals de Cheshire Cat, de Maartse Haas en de wrede Hartenkoningin, personages met wie ze verwarrende gesprekken heeft. Uiteindelijk wordt ze wakker en blijkt alles een droom geweest te zijn.

Doen we dat niet allemaal een beetje? Zitten aan een oever van een meertje, de branding van de zee, de kant van de weg. Er hoeft geen wit konijntje langs te komen om in een soort van Wonderland tercht te komen.

Een boek, film, theaterstuk, gedicht, muziektstuk kan al genoeg zijn om in de Wonderland steer te komen. Voor de CD Rigoletto van Giuseppe Verdi laat ik zelfs mijn fles wijn dicht en heb ik genoeg aan een waterfles.

Verwarde gesprekken voeren we ook allemaal. Maar als wij wakker worden, blijkt niet alles een droom te zijn. Wij kunnen geloven in onze dromen! 

Ik geloof in de nieuwe wintercollectie. In de komende weken start ik met het maken van een fotoreportage en doe hiervoor o.a. inspiratie op in Valencia, Cordoba, Sevilla, Granada etc, op zoek naar Barok, Wild Nature in mijn: 

VINTAGE'LEIN WONDERLAND