"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 2 februari 2011

Vintage'Lein MidLife




Wat is dat toch met deze leeftijd? Vriendinnen zijn gestopt met werken. Ze willen meer uit het leven halen dan alleen werk. Anderen hebben hun carriere een nieuwe boost gegeven. Vanochtend luisterde ik naar een interview met Mathilde Samting. Ook zij had zich zelf opnieuw ontdekt, rust gevonden door het oppakken van o.a. Pilatus. Ze noemde zichzelf krachtiger als ooit. Anita Witzier, ook zo'n iemand. Zelfs uitgeroepen tot mooiste presentatrice, en dat op deze leeftijd.

Zelf ben ik nu 47 en voel mezelf ook beter als ooit. Je hebt alles al eens mee gemaakt en weet op deze leeftijd veel beter wat je wel en niet wilt. Je wordt je echt bewuster van de mensen en dingen om je heen. Waar ik voorheen kapitalen uitgaf aan luxe verzorgingsproducten, koop ik nu bij Lush. Deze huidverzorging wordt handgemaakt, bevat vrijwel geen conserveringsmiddelen en/of kleurstoffen en houdt erg veel rekening met het milieu.

Gisteren heb ik online een Ayesha masker gekocht. Lees meer http://www.lush.eu/nl/huidverzorging-1/face/fresh/ayesha.html.

Koop mijn kleding bij Noa Noa: uitsluitend natuurlijke materialen.



Maar denk nog steeds heel veel na over studie: Nederlands. Journalistiek.....of gewoon lekker lezen en schrijven in een in te richten leeskamer op de zolder of.....



Of de creatieve kant inzetten en weer breien, kleding maken, meewerken aan de organisatie van een landelijke modeshow....



Er dan is er ook nog het huishouden en mijn job... maar er zijn toch zoveel andere leuke dingen!



Toch een klein beetje een luxe probleem.....