"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 29 augustus 2011

Life 'Lein: Sporty Monday



Mijn vriendin vertelde mij over haar slanke schoonmoeder. Zij zou elke dag voor de dag begon haar oefeningen doen. Ook al is zij zo oud. Ze zwaait dan al zittend op een matje haar lichaam van links naar rechts. Om heen eerlijk te zijn zou ik dat niet eens kunnen. Er zit teveel vet in de weg. Dat is ook het geval als ik een leuk jurkje wil dragen. Altijd zie je daarin een grote buik of een vetrol. Dat zou je dag nog kunnen insnoeren in een leuk corset, maar deze zijn tot nu toe geen van allen passend. En dat terwijl ik altijd zo slank was. Mijn vriendin wees me er op dat zolang wij vriendinnen zijn, ik nog niet slank ben geweest.
En inderdaad is dat het geval.

Door het instellen van mijn "Sporty Monday"en nog veel meer acties hoop ik volgende jaar in de zomervakantie gewoon weer mijn maat 38 te kunnen dragen.

Toch ben ik vanochtend enorm blij terug gekomen van de sportschool. Mijn geheime missie begint zijn vruchten af te werpen. Van boven de 90 kg ben ik nu teruggekeerd naar een gewicht van 88 kg.

Ik wil nog niet vertellen wat ik er allemaal voor doe, maar een paar dingen die tot nu toe dit resultaat hebben gegeven wil ik wel kwijt.

a. Ik drink 5 flesjes water per dag.
b. In plaats van 2 a 3 glazen wijn per dag, 1 glas bij het eten, en thuis heb ik deze helemaal weg gelaten.
c. Ik eet nu 5 x per dag in plaats van 3 x en
d. Vandaag ben ik weer gestart met de sportschool

Daarnaast drink ik iedere ochtend een speciale slank drank. Ook daarover later meer. Ik hou jullie op de hoogte! Ik ben trots.