"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 4 februari 2015

Mijn eerste bh-tje ...



Ik weet nog hoe trots ik was. Trots op dat wat er allemaal in mijn lichaam gebeurde. Ik was verliefd op mijn borsten. Het was rond mijn 13e verjaardag. Er kwamen allerlei vormen in mijn lichaam. Ik kreeg borsten die zich ontwikkelden tot maat 75 b. Ik vond ze prachtig en wilde ermee pronken.

Een heel t-shirtje werd toegevoegd aan mijn collectie. Ik kocht het twee maten kleiner als mijn maat. Zo kon ik iedereen laten zien dat ik geen kind meer was, maar langzaam aan een vrouw begon te worden.  Dit was ook het moment dat ik mijn eerste bh-tje kocht, Vanzelfsprekend zonder vulling. Anders zou je nog niets zien. Wat was ik trots.

Het bh-tje was afgezet met prachtig wit kant. Ik had het toen nooit voor mogelijk gehouden dat ik nu (na ruim dertig jaar als directie secretaresse/management assistente te hebben gewerkt) ondernemer zou zijn en zou beschikken over een Pop Up winkel, een webshop, een blog, etc... en dat meisjes van rond de 13 jaar nu hun eerste bh-tje bij mij komen kopen.

Ik ben nun51 jaar en mijn maatje 75 b is uitgegroeid tot 85 D. Het vet heeft zich door de jaren heen flink opgehoopt, maar ik laat me nog steeds graag van mijn beste Kant zien!