"Zinnen en Minnen" Shop

zaterdag 4 september 2010

Laura Dols Amsterdam, de Vintage Winkel!


LAURA DOLS
Vlak achter het paleis op de Dam ontdekte ik een aantal jaren geleden een hele leuke Vintage winkel. Namelijk Laura Dols. Deze winkel heeft in de afgelopen dertig jaar een enorme reputatie opgebouwd in haar pand aan de Wolvenstraat nr. 7. Regelmatig adverteert Laura Dols in de grote bladen. Je kunt er gewoon niet omheen. Ook ik niet!


Meerdere malen heb ik hier een unieke Vintage tas aangeschaft, (gobelin, slangenleer, etc)., maar ook vestjes, gehaaktje sjaaltjes, broches, handschoetjes etc.

Ook voor bruidskleding kun je hier heel goed tercht. Hou je niet van twaalf in een dozijn en wil je iets unieks uitstralen dan is dit de plek om iets te zoeken. Hier is niet zomaar Vintage te vinden. Het gaat hier om kleding die uniek is in zijn soort. Alles is eerste klas kwaliteit. De presentatie van de kleding is schitterend. Het is niet voor niets dat ik hier een aantal keren per jaar heen wil.

Toen Laura Dols aangaf dat ze het geweldig vond als ik over haar zou schrijven op mijn blog voelde ik me heel vereerd. Zo'n toonaangevende winkel die haar naam wil verbinden aan mijn blog????

Ik adviseer iedereen eerst een kijkje te nemen op de site van Laura Dols, maar ik zou hiervoor zeker een dagje Amsterdam in plannen om de schitterende winkel aan de Wolvenstraat 7 te bezoeken. Je wordt er echt blij van.


Laura Dols heeft net als ik wilde plannen voor de toekomst. Ik zal jullie via mijn blog op de hoogte houden. Wordt een volger om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie!