"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 19 december 2011

Vandaag is groen! Geven is leven!

Bagels & Beans
Lush
& More....
Pow Wow Lip Scrub


Om nou elke vrije maandag in de sportschool rond te hangen vind ik wat ver gaan. Misschien komt dit wel omdat ik al een aantal kg ben kwijtgeraakt. Ben me nu dus wat minder bewust van de noodzaak. Maar de jaarwisseling komt er weer aan, De tijd van de goede voornemens.Dus...

Mijn goede voornemen voor vandaag waren anders. Gewoon een dag voor mijzelf zonder verplichtingen. Alhoewel? Moest eerst nog even om 08.15 uur naar de tandarts. Daar werd ik nogal verrast. Naast de drie gaatjes die meteen gevuld werden werd er voor de zekerheid nog even een foto genomen van mijn ontsoken tandvlees.

Vol zenuwen mocht ik de wachtkamer op de uitslag van de foto wachten., Eerder heb ik nl. twee weken aan de morfine gezeten wegens enorme pijnen in de kaak. Bleken achteraf wortels te zijn die zo ontstoken waren dat vrijwel alle hoofdholtes een ontsteking hadden als gevolg hiervan. Dus ik hield mijn hart vast.

En ja. Precies zo ik dacht. Er waren er over de hele linker kaaklijn wederom kiezen waarvan de wortels behoorlijk ontstoken waren. De tandarts had vandaag ruimte voor het schoonmaken van twee kanalen. En deed dat dan ook meteen. Donderdag kan hij het afmaken en heeft daarvoor nog zo'n beetje 1,5 a 2 uur nodig. Maar, dat duurt gelukkig nog even. Dus nu even genieten.

Op naar Rotterdam waar ik ben neergestreken bij de Bagels & Beans. Ben er kind aan huis. Ze weten al precies waar ik van hou. Dus werd ik verrast met een heerlijk jus d' orange gemixed met Active Greens en een dadeltaart. De Greens zorgen voor een goede weerstand. Kan geen kwaad met al die ontstekingen. Bovendien word je er echt fit van.

Fit genoeg om door te lopen naar Lush. Ook hier was de groene rage toegeslagen. Vandaag was er een groen als gras lipscrub met knettereffect. Leuk cadeautje voor mijn dochters voor onder de kerstboom.
Zelf heb ik The Lustre Dusting Powder aangeschaft. Poeder met een heerlijke jasmijngeur en goud glittertje. Ook mooi voor een groene kerst.Dat is waar Lush voor  staat: groen!



Dan ben ik nog helemaal gecharmeerd van een groene  ring met Camee. Zou die ook onder de (groene) kerstboom liggen? Ik hoop het.

Maar, je kunt natuurlijk niet alles hebben in het leven. Ik heb nl. al zoveel! Nu wordt het tijd om te geven. Want, geven is leven!