"Zinnen en Minnen" Shop

dinsdag 26 april 2011

Sporty Monday - The Day After

Yes...bijna 5.000 bezoekers!

De meesten zijn geinteresseerd in Story's of my life. En dan vooral de Sporty Monday.
Nou, ik kan jullie zeggen. Deze is gisteren natuurlijk mislukt. In plaats daarvan waren er eieren en nog eens eieren. En van de Sportschool kwam natuurlijk helemaal niets. Maar, dat heb ik vandaag goed gemaakt door op de fiets naar het werk te gaan en vanavond de wijn te laten staan.

Het gewicht laat nog steeds te wensen over, dus weinig keus. Om van de genotsmiddelen af te blijven stort ik
mij op het lezen.

Op dit moment lees ik een boek van Sebastian Valkenberg. Het heet: "Het laboratorium in je hoofd".
Sebastian studeerde filosofie en Nederlands aan de Vrije Universiteit Amsterdam en publiceert in Filosofie Magazine, Bres en Hollands Maandblad. Hij werd eind 2005 door Elsevier uitgekozen als een van de meest veelbelovende jonge Nederlandse filosofen.

Het spreek me aan. Vooral hoofdstuk 2 waarin hij in gaat op de film Hollow Man van Paul Verhoeven over de relatie tussen moraal en vermeende onzichtbaarheid. Meer informatie over de film...



Ik ga deze film eerst kijken voordat ik verder ga lezen in zijn boek. Want ik geloof dat ik uit elke hoofdstuk hierin nieuwe inspiraties zal halen.

Eerst maar eens op tijd naar bed. Wellicht helpt dat ook om af te vallen. Bovendien heb ik de afgelopen week mijn Greens van Bagels & Beens niet gebruikt. Ik merk het echt! Mijn onstuitbare energie begint af te nemen. Dus...slapen..gezond weer op en starten met een fruitontbijt en Bagels & Beans.



Ook al ben ik een vrouw, dit wil ik toch graag zien te voorkomen! Nog tips?