"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 28 maart 2011

Step Back ( Fashion - Tasting: Two Hands Wines! )

Kijk eerst hier
Two Hands Wines - Back Vintage Tasting



Step Back! Dagenlang had ik geen internetverbinding. Dus ook voor mij is Step Back een goede kreet. Dagelenlang was ik bang dat ik al mijn lezers zou kwijt raken, maar het valt heel erg mee. Mijn statistieken laten alleen maar meer lezers zien. Motiverend genoeg om de draad weer op te pakken.


De afgelopen weken heb ik enorm veel tijd over gehad. Als je geen computer hebt, krijg je tijd voor andere dingen. Ik heb zieken bezocht, gelezen, mijn cd's geluisterd etc. Er is een van mijn cd's die bijna stuk ik van het draaien. Dat is The Phantom of the Opera. Lees het hier.



Omdat ik zowel het boek als de cd kan dromen wordt het tijd voor een nieuwe ontdekking. 14 mei aanstaande mag ik voor mijn verjaardag naar de masterclass van Pia Douwes als Maria Callas! En dat in ons eigen theater aan de Schie in Schiedam. Super!
Bestel ook een kaartje! Het lijkt me leuk mijn lezers hier tegen te komen. Want, vooralsnog moet ik alleen.

De week erna is er Step Back Vintage Fashion Show. Helaas is dat wat te ver voor mij. Maar van mijn Twitter lezers zijn er vast geinteresseerden. Ik zal mijn Vintage'lein journaliste hierop af sturen. Wie weet valt hier iets leuks over te schrijven!

De kop van de week is er af. Mijn blog is Back! Nou ik nog. Morgen weer meer...