"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 30 maart 2011

Tim Walker and ...

Vintage Kids



Jeroen Pauw zou zeggen: "Het is vandaag woensdag, woensdag 30 maart 2011". Hij heeft op dat moment al zijn hele programma klaar liggen. Dat heeft hij mij verzekerd toen ik voor moederdag de uitzending mocht bij wonen. Samen met zijn redactie werkt hij hier de hele dag aan.

Bij mijn blog gaat dat anders. Helaas heb ik geen redactie, en ook geen PR team. Om volgers te krijgen en lezers te houden moet ik alles in mijn REMI oplossen. Naast mijn baan van 32 uur en diverse avond ''vergaderingen moet ik toch weer iets bedenken om mijn blog mee te vullen.

Maar dat is geen opoffering hoor! Mijn grote probleem juist het niet kunnen kiezen uit de vele dingen die mij bezig houden en op mijn pad komen op een dag.

Vandaag haal ik uit mijn mindwritingmap het thema "Kids". Ik kan hier niet aan ontkomen. Overal om mij heen duiken er baby's op en breiden gezinnen zich uit tot 3 a 4 "Kids". 

\


Kinderen geven zoveel mogelijkheden. Samen met ze kun je weer kleuren, kleien, in de draaimolen, taartjes bakken, zingen, dansen, lachen of zandkastelen bouwen, etc.

Maar ook lekker shoppen en zoeken naar leuke kleding voor en met de "Kids".

Er is online een enorm aantal Vintage sites/winkels voor "Kids". Maar ik pik er eentje uit om live te bezoeken, nl: vintage kid. Een Vintage winkeltje in het hartje van Den Briel. Een prachtige stad met een rijke historie. 


Hoe kan het toch dat ik precies nu deze site treft. 1 april veroverden de Geuzen Den Briel. En ieder jaar op 1 april wordt dit gevierd. De viering, de winkeltjes en dan ook nog de nabij gelegen stranden. Inspiratie genoeg?