"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 3 oktober 2011

Brocante At Home (I pimp a tea/dish towel!)

































Vandaag een keertje geen Sporty Monday, maar.....brocante!

Ik heb de Sporty Monday een keertje gelaten voor wat het is! Mijn sportvriendin kon vandaag niet en ik had gewoon zin in "Go with te Vintage' Lein Flow".

Bovendien keek ik na dit weekend niet enorm uit naar de confrontatie met mijzelf. Ik ben me natuurlijk weer te buiten gegaan aan heerlijke noten, een glaasje wijn etc. Maar, de zondag heeft veel goed gemaakt.
Ik had nl. een kraam gehuurd in de sporthal Margriet. Ik heb daar verschrikkelijk veel Vintage verkocht.
Het leuke aan deze dag was het leggen van al die contacten. Al die mensen die bij mij spullen kwamen kopen en dan ook nog vroegen om een kaartje van mijn blog. Super!

Genoeg inspiraties opgedaan. En trouwens, met de winter in aantocht krijg ik altijd zin het huis gezellig te maken.  Gelukkig heb ik met deze verkoop weer wat centjes verdiend waar ik misschien nog wel een paar nieuwe woonaccesoires kan kopen. Maar wel Brocante hoor.

Toevallig had ik afgelopen vrijdag de At Home Brocante gekocht. Dat is toch wel echt mijn smaak. Lekker romantisch met een knipoog naar vroeger. Ik ben daar vandaag lekker naar op zoek gegaan.

Bij de Kringloop heb ik een mooie ecru linnen theedoek gekocht voor € 0,79 ct. Daar laat ik bij http://www.thestitch.nl/ mijn Vintage'Lein monogram op borduren. In de breinaaldenbak bij de Kringloop lagen wat lichtblauwe lintjes (waar paren breinaalden bijeen mee werden gehouden). Ik had geluk dat er een paar waren af geschoten. Ik heb deze lintjes niet hoeven betalen.

Plush elastic - light blue - 1,1 cm

Van dit lichtblauwe lint heb ik een schattig ophanglusje gemaakt, welke ik heb vastgezet met een piepklein maria medaillon.



Nu heb ik voor heel weinig geld een schattige theedoek.Daarbij heb ik nog wat leuke Maria beeldjes en zilveren kandelaars neergezet. Mijn huis komt al een klein beetje in de Brocante sfeer.

Ik krijg door het bladeren in onderstaande Ariadne At Home heel veel zin om de Brocante Markt in Lille te bezoeken. Zie net dat deze het 1e weekend van september geweest is. Maar ik ga gewoon een spaarpotje vullen voor volgend jaar! Oh ja...en kijk ook eens op Old Stuff webshop.