"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 18 september 2013

Vintage zakdoekjes, o.a. voor het maken van slingers...

Vanuit de Vila Vintage wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding van de feestdagen. Het duurt nog even, maar Vila Vintage moet er klaar voor zijn.

De decembermaand staat meestal in het teken van elkaar verwennen en het geven van mooie geschenken aan je geliefde, je vriendin, je moeder etc.

Je hebt daarvoor de Bijenkorf, of je hebt de Primark. Het ene en het andere uiterste. Maar, je hebt ook Vintage'Lein.


Vintage'Lein gaat elke dag op zoek naar nieuwe voorraad voor Villa Vintage  - Villa Vintage ademt een sfeer uit van Are You Being Served?

Dagelijks worden vanuit Villa Vintage koffertjes gevuld met look-a-likes van accessoires zoals je ze ziet in o.a. Are You Being Served, De Bijenkorf, Selfridge. Denk aan handschoentjes, hoedjes, lingerie, parels, zakdoekjes. Maar ook aan zijden stropdassen, vlinderstrikjes, manchetknopen.

Vandaag bijvoorbeeld is er een koffertje gevuld met die heerlijke ouderwetse katoenen zakdoekjes, met de hand geborduurd en in prachtige cadeaudoosjes. Echt leuk om je oma cadeau te doen.
Maar, het schijnt dat er op dit moment door veel mensen kussenslopen, lakens, slingers etc.van gemaakt worden. Het is daarom dat er bij Vila Vintage veel verzoeken binnenkomen om vintage zakdoekjes te leveren.


Omdat ze tot op heden nog niet in het assortiment waren is besloten op zoek te gaan. Dat viel niet mee. Je komt ze maar sporadisch tegen. Inmiddels liggen er drie cadeaudoosjes in het koffertje. Klaar om mee te gaan naar de Pop Up. Welke? Dat hoor je nog.