"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 16 april 2012

Sporty/Healthy Monday: Op stap met mezelf!



Mijn lieve dochters zijn na hun weekendje thuis helaas weer vetrokken. Ik moest het dus vandaag alleen met mezef doen. Geen punt hoor.

Ik heb er geen moeite mee me op mijn vrije maandag te vermaken. Naast huishoudelijke klusjes heb ik ontdekt dat ik verslaafd aan het raken ben aan mijn fiets en aan buiten. Dat ik ook een beetje verslaafd ben aan eten en shoppen was al bekend.

Rond 12.00 uur fietste ik weer in een half uur naar het Kringloopcentrum Delft. Kandelaar weg af, bruggetje over naar de andere kant van de Zweth en immer gerade aus. 12.30 was ik er. Precies op tijd om hier gebruik te maken van de lunch. Raar idee, eten bij een Kringloopcentrum. Maar dit lunchcafe "Cote d' Azur"genaamd is de plek voor alle werknemers van het omliggende bedrijventerrein. Ze maken er de meest bijzondere gezonde lunches. Vandaag was het vers gemaakte aspergesoep. Die had ik wel verdiend. Enorme hagelstenen hebben mij verrast tijdens het fietsen.,

Het was weer een heerlijke middag. Nu even werken aan mijn cursus "Journalistiek voor Beginners". Ik ga op zoek naar een achtergrondverhaal voor een Interview.

Wat Sporty/Healthy betreft?
Mijn conditie is op de proef gesteld.
Mijn huid is doorbloed
Mijn weerstand vergroot en

Ik ben weer helemaal relaxed!