"Zinnen en Minnen" Shop

zondag 6 november 2011

Sunday Family Day - Home Sweet Home



Het is zondag! Zondag 06.11.2011.(zou Jeroen Pauw zeggen)

Na twee uur lopen met mijn vriendin door de Polder vond ik wel dat ik een Mac had verdiend. Zodra mijn jongste dochter de sleutel in het slot had gestoken trok ik mijn jas aan. Kom, zei ik. De zondag is een dag om je familie te koesteren, en dus ook jou. En nam haar vervolgens mee naar de Mac voor een lekker broodje burger. In mijn geval wel een groenteburger.

Hoewel ik weet dat het broodje niet al te best is vond ik toch dat ik dit wel verdiend had na twee uur lopen.
Normaal gesproken wordt er tijdens deze wekelijkse tocht altijd even gestopt bij Schielicht voor een kopje koffie. Maar deze keer hadden we gekozen voor een uurtje langer lopen, dus! Gedane zaken nemen ook geen keer. Ik geef aan mijzelf toe dat ik er gewoon van heb genoten.

14.00 uur weer thuis. Oh, wat heerlijk zeg. Nog een hele middag en avond om te cocoonen. Lekker de kaarsjes aan, een beetje lezen en nog eens even de recencies lezen van de schitterende film die ik gisteravond heb gekeken, genaamd Howl. Deze film was echt de moeite waard. Film en Literatuur komen hierin samen.
Op de achtergrond brult Adele (Someone Like You).

Vanavond kijk ik maar beter naar Obese om te zien wat ik beter kan laten. En dit alles op Family Sunday temidden van de mensen waar ik van hou. Iets om te koesteren.