"Zinnen en Minnen" Shop

vrijdag 11 maart 2011

Gent/Guestblogger

Ik hoor jullie denken: waar is Marjolein?! Die is toch elke dag op facebook en twitter, beantwoordt toch altijd mijn mails en plaatst toch zeker 3 keer per week een blog?!

Ik vroeg mij hetzelfde af, maar dan niet alleen van mn moeder. Want waar ik normaal elke dag minstens 10 mailtjes/facebook berichtjes/telefoontjes krijg, hoor ik de hele week al niks, van niemand! Vreemde zaak, dacht ik, maar wat blijkt is dat het internet het thuis niet doet. Dat gebeurt ons elk jaar wel een keer of twee, en het is dus weer zover.

Om uw Vintagelein-loze week toch een beetje op te vullen zal ik een soort van blog maken. Ik ben gisteren naar Gent geweest en, hoewel ik het niet heb gezien, schijnt het een leuke en mooie stad te zijn! Hier een paar van mijn foto's:

Wie wil vintage shoppen moet zeker naar Bernard Gavilan op de Sint Pieternieuwstraat 1 en Pieternel op het Sint-Jacobsplein. Wie te veel geld heeft en daar graag designer-items mee koopt kan dat doen op Vrijdagmarkt 7 bij Oorcussen. Wie juist te weinig geld heeft, maar toch leuke dingen wil kopen kan dat op vrijdag, zaterdag en zondag doen op de rommelmarkt op het Sint-Jacobsplein.

Maar, voor wie liever niet shopt is er ook genoeg te doen! Zo zijn er kastelen, gotische torens, historische panden, kathedralen, musea en parken. Ik ga er zeker nog eens naartoe om ook die dingen te bekijken en mijn mening over Gent hopelijk wat bij te stellen.

Ik hoop dat hiermee jullie afkickverschijnselen weer wat afnemen en dat die van mijn moeder haar nog niet fataal zijn geworden en dat ons internet het snel weer doet!

Daphne