"Zinnen en Minnen" Shop

woensdag 18 december 2013

Christmas Inspiration Diary (3)




Nou, de kerstkaarten aan opa's en oma's zijn geregeld. Bij de kringloop kocht ik voor € 0,30 (per 10) een pakje ronde wenskaarten in de vorm van kerstballen. De achterzijde was voorgedrukt en bood ruimte voor een wens. Heel schattig. Voor beide opa's en oma's heb ik de kaarten nog voorzien van de kleinste kerstbal ter wereld. Deze had ik aan een klein satijnen lintje vastgeknoopt. Totaalprijs per kaart € 0,20. Wat ik ze toegewenst heb? Liefde, voorspoed, geluk, fijne feestdagen met elkaar. Niet alleen dan, maar elke dag van het nieuwe jaar. Ze waren er geweldig blij mee.

Verder met de acties uit het draaiboek.
Vandaag schrijf ik ook de kerstkaarten voor de broers en zussen. Ik doen het maar in etappes, anders is het niet te overzien.

Ik heb de vriezer volledig leeggehaald en schoongemaakt. Die staat alvast klaar om gevuld te worden. De bovenste plank van de koelkast heb ik ook maar leeggemaakt en schoongemaakt. Hier staan alvast de roomboter kerstklokken klaar.

Ik heb gisteren twee doosjes kaarsenklemmetjes meegenomen van de Kringloop. Deze liggen ook klaar. Maar, helaas heb ik nog steeds geen kerstboom. Morgenavond maar eens kijken. Zal vanavond ook eens kijken hoeveel tafellakens ik heb.

Ik heb ook in de Kringloop een blad muziek gekocht voor € 0,95 ct en deze op maat gemaakt en in mijn zilveren fotolijstjes geplaatst. Het staat geweldig op mijn vitrinekastje voor de letterbak die ik vul met oude horlogeklokjes, letters en parfumflesjes.