"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 6 mei 2013

Missie





Een van de redenen voor het ondernemen van een bedevaart is over het leven na te denken; respect te betuigen; inspiratie te verkrijgen; tot bezinning te komen of een poosje afstand te nemen van een hectisch dagelijks bestaan.

De een reist voor die ervaring naar Santiago de Compostella. De ander reist gewoon door eigen land. Ik dus..

Steeds als ik op pad ga is mijn uitgangspunt respect te betuigen voor alles en iedereen die ik tegenkom, inspiratie te verkrijgen, tot bezinning te komen en anderen te laten delen in mijn enthousiame voor die dingen die voor mij het leven nog net iets mooier maken.

Ik pak bewust mijn fiets. Geen filestress, verkeersdrukte, getoeter etc, maar gewoon gras, sloten, koeien, schapen. Ik laat mijn haren wapperen in de wind, voel de zon op mijn huid, de zuurstof in mijn neus. Voel mijn handen, mijn voeten, mijn spieren, mijn pezen. Ik bezin. En dan stap ik af.

Ik zoek. Ik zoek naar plekken die niet snel bezocht worden. Naar mensen die ik niet eerder heb gesproken. Naar kostbaarheden (Vintage). Ik kom het allemaal tegen. En dan voel ik mijn hart. Ik voel het open gaan. Ik voel geluk bij deze door mij gevonden lokatie. Ik voel geluk bij wat ik zie. Ik raak geinspireerd. Ik moet hebben wat ik zie. Niet speciaal voor mijzelf. Maar om te kunnen inspireren Ik zou willen dat iedereen als het even tegen zit een inspiratie vindt waar een klein beetje geluk mee samenhangt. 

Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheden om op een "Bedevaart" te gaan. Ik heb hiervoor bewust gekozen. Ben minder gaan werken, minder verdienen. Maar, neem deze moeite om iets authentieks te vinden en doe dat met zoveel liefde en passie dat er geen weg meer terug is.

Mijn grootste doel is mensen in mijn enthousiasme voor het vinden van deze kostbaarheden te laten delen. Ik zou willen dat mijn Vintage een symbool kan zijn voor net dat kleine stukje geluk dat even niet voor handen is en kan dienen als een inspiratiebron. 

Het kost altijd weer veel moeite om uiteindelijk de Vintage op de post te doen. Juist omdat er zoveel moeite, tijd en ook nog wat geld inzit. En juist omdat dat wat ik gezocht en gevonden heb zo authentiek is.

Die tijd en moeite schenk ik. Gratis en voor niets. Daarnaast ontvangt Stichting Elivia Schiedam ook nog eens gratis accesoires voor kinderen. Zo zijn er nog wat Goede doelen.

Maar, er is ook nog een doel op zich. Dat ben ik zelf. Omdat ik heel mijn leven al gedroomd heb van een eigen winkeltje heb ook ik me laten inspireren en ben ik toch maar voorzichtig gestart met de verkoop van die voor mij met zoveel liefde gevonden Vintage.


Laat je ook verleiden tot.....een kleine inspiratie van Vintage'lein en inspireer op jouw beurt anderen door het dragen van mijn Vintage als symbool van dat hele kleine beetje geluk dat.....

Zie hiervoor Facebook/Vintage'Lein en/of Marktplaats.