"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 26 maart 2012

Elke ochtend probeer ik het weer...

 

Elke ochtend probeer ik het weer!

Ik probeer als ik op sta in bovenstaande tekst te geloven. Maar toch geloof ik niet dat geloven allen genoeg is.

Geloven in een goddelijk lijf is net als houden van een werkwoord. Werk aan de winkel dus. Met dit prachtige weer kan de sportschool wat mij betreft gesloten worden. Ik vind het niets. Geef maar maar de ruimte, frisse lucht en de natuur. Daar nog een beetje Vintage bij en ik ben helemaal gelukkig.

Zo ook vandaag. Allereerst in een high speed tempo het huis op orde gebracht, want dat werkt mee aan het geloven in dat goddelijke lijf). Daar hoorde een fruitsalade, 1 fles water en een glas sap met greens bij.
Toen op de fiets naar Delft. Het was vandaag echt een koetjes en kalfjes dag. Overal lagen ze in het gras. Veel meer dan dat beeld had ik ook niet nodig om gelukkig te zijn.

Wat de dag compleet maakte was een bezoekje aan het Kringloopcentrum Delft waar ik voor mijn vriendinnen waar ik vanavond mee heb afgesproken leuke cadeautjes heb gekocht. Gewoon, voor beiden een leuk beursje waar ik een broch en sjaaltje aan toe heb gevoegd. Leuk verpakt in ooit gekregen H & M cadeaudoosjes, een Vintage'Lein visitekaartje er boven op, en klaar. Het is net of ik een eigen winkeltje heb. Wie weet?

Maar, sportief was ik vandaag. Wederom heb ik in totaal weer 30 km afgelegd. Ik ben trots.