"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 6 februari 2012

Sporty Monday! Brain Moving



Vandaag ging het om een ander soort beweging. Hersen gymnastiek.

Om 09.30 uur werd ik verwacht in Trainingscentrum Weena Point/Regardz voor een driedaagse training Management Assistent.

We werden rijkelijk voorzien van koffie/thee/water. De koekjes/snoepjes etc had ik willen laten liggen. Toch heb ik tijdens het voorstelrondje gedachtenloos drie koekjes en twee snoepjes weg gewerkt. Maar, ze waren zeer klein.

Bedrijfsorganisatie was het bespreekpunt. Aan de hand van het door mij getekende organigram werden diverse organisatiestructuren besproken. Voor mij niet helemaal onbekend. Maar, heb er toch nog iets van opgestoken.

Bij de lunch had ik mijn focus terug. Alhoewel ik kon kiezen uit diverse snacks zoals kaassoufle, kroketjes, koude pasta's, broodjes en diverse andere koolhydraten koos ik heel braaf voor een soepje, en salade.
De fruitsalade nam ik mee naar het middagprogramma. Zo ook een grote fles water.

In de middag mochten wij als groep een Projectplan aan de hand van een door ons bedacht initiatief. We kozen als cultureel ingesteld groepje voor de oprichting van een Museum. Een MuZIEum. Een ervaringsmuseum over zien en niet zien.  Ons projectplan was gebaseerd op het bestaande MuZIEum
die vanaf 31 mei 2010 gesloten is door een faillissement. Iedereen hoopt op een doorstart. Wij dus ook.
Lees meer: Ervaringsmuseum

Wij gingen zo op in ons Projectplan dat de middag ineens voorbij was. Behalve het water en de thee heb ik niets meer gesnoept.

Tot dit moment alleen maar water en thee op. Nu vind ik dat ik een glaasje gluwein verdient heb! En dan...lekker onder de wol. Op naar een nieuwe dag met nieuwe kansen om niet te snoepen.

En bewegen? Al deze hersengymnastiek geeft ook resultaat! Op meerdere fronten.

Benieuwd naar mijn laatste kleine brain move vandaag? Kijk op http://schrijflein.blogspot.com