"Zinnen en Minnen" Shop

maandag 31 oktober 2011

Sporty Monday - The result of one week!

Yes, I did it again. I am satisfied!

Nicolaes Berchem

Weer naar de sportschool geweest. En dat na een weekend heerlijk te buiten gaan aan alles wat minder goed voor een mens is.

Toch begint de balans te komen. Bij ieder ding dat ik in mijn mond stop denk ik "doe nou niet", dan moet je weer naar die verschrikkelijke sportschool. Zo leuk is het niet. Gezien mijn karakter vind ik het sociale aspect van het sporten leuk. Lekker kletsen met de mensen naast je, even koffie drinken en afsluiten met een kleedkamer gesprek.

Wat wel leuk is dat deze verschrikking echt zijn vruchten begint af te werpen. Het gewicht was weer met 500 gram gedaald naar:

87,2 - Precies het gewicht dat ik had toen ik met sporten begon.

Hoogstwaarschijnlijk heb ik het afgelopen jaar onbewust teveel naar binnen gewerkt. De sportschool zou dit wel compenseren. Niet dus. Daar ben ik nu wel achter. Nu moet ik doorzetten. Heb nog een lange weg te gaan.

Hoe beter ik me zal houden aan mijn missie hoe minder ik naar de sportschool hoef. Ik neem me voor om midden in de week eens een groepsles te nemen van bijvoorbeeld spinning of zumba. Wie weet vind ik dat veel leuker. Een beetje opzwepende muziek er bij kan nooit kwaad.

Op naar de 85 kg! Ik probeer het maar met Baby Steps, anders wordt het helemaal niets. Maar vooralsnog heb ik een voldaan gevoel.